[]

Kanal tedavisinden çok korkuyorum

Artık kaçışım kalmadı, kanal tedavisi olacağım fakat çok korkuyorum. Bu konuda içimi ferahlatacak olan ve canımın acımayacağını iddia eden var mı acaba?




 
elini sıkacak biri olsun yanında


  • same idiot  (16.07.19 11:30:30) 
Kanal tedavisi yüzünden kimse ölmemiştir. Sen de ölmezsin çok istisnai bir durum olmazsa. Yüksek ihtimal de ölmezsin.


  • datnet  (16.07.19 11:30:48) 
dolgudan hiç bir farkı yok. uyuşturduktan sonra bişey hissetmiyorsun.


  • dedim ben sana  (16.07.19 11:33:49) 
ooo artık kaçacak yer yoksa diş baya enfekte olmuş demektir. işin çok zor ama sonu aydınlık. eğer doktor dişin içine iğne vurmak zorunda kalırsa çok acıyor net bilgi. geçmiş olsun.


  • suwat  (16.07.19 11:38:11) 
Bu dünyada tanıyıp tanıyabileceğin acı eşiği en düşük kız arkadaşım bile acı hissetmediği söylemişti. Korkma acımayacak ;)


  • '  (16.07.19 11:38:51) 
haha ne ölmesi ya, hiçbir şey hissedilmiyor ki. sadece o dişi delen makinanın sesi vız vız biraz sinir bozucu.

sen asıl kanal tedavisi olmazsan çekeceğin ağrıyı sor buraya da anlatalım. o diş lanet gibi gece başlar genelde ağrımaya. o saatte dişçi de bulamazsın. şahsen sabaha kadar kafamı duvara vurdum; belki kafam kırılır da bu acıyı hissetmem diye. uyumak falan zaten na-mümkün.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (16.07.19 11:39:47) 
uyuştuktan sonra bir şey olmaz. korkma o kadar.


  • teritori  (16.07.19 11:40:21) 
Kanal tedavisi olmadan önce gece ağlayarak uykudan kalktığımı hatırlıyorum, inanılmaz ağrıyordu dişim. İğneden sonra uyuşuyor zaten hiçbir şey hissetmiyor insan. Korkulacak bir durum yok, geçmiş olsun dileklerimle


  • black holes in the sky  (16.07.19 11:46:06) 
Can acimasi falan yok yahu. Tam tersine rahatlatici bir etkisi var. Tek sikinti agzini ayirip bir sure acik bekletmen. Baska da bir sikintisi yok. En son korkulacak operasyondur kanal tedavisi dedigin.

Edit: Disci senin disler ugrasirkenki sure boyunca agzi acik tutmaktan bahsediyorum.
  • stavro  (16.07.19 12:29:42 ~ 14:23:46) 
2 kesin bilgi vereyim size, yayalım :)

1) devlette kesinlikle diş tedavisi yaptırmayın
2) ben 2 defa kanal tedavisi oldum, acı hissetmedim. ağrıdı ama dayandım demiyorum, bildiğin ağrımadı. tıbbın elinde öyle narkotik ilaçlar varki doktor kör testere ile bacağınızı kesse dönüp bakmazsınız.

stavro'nun dediği ağzını dudaklarını hissedemeyip, 3-4 saat ağzı açık gezme durumu artık yok. 5-6 senedir yeni nesil narkotikler sayesinde bu bile yaşanmıyor. hatta ben doktora sordum ne değişti diye, yeni uyuşturucular artık böyle demişti.
  • aslindasorunumpsikolojik  (16.07.19 12:54:36 ~ 12:56:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.