[]

spotify indirdiğim şarkıları çalmıyor

uzun yıllardır spotify premium üyesiyim. indirdiğim şarkıları çevrimdışı dinliyorum genellikle. yani spotify için hücresel veriyi kapattım, wifi'den şarkıları indirip wifi yokken çevrimdışı dinliyorum indirdiklerimi.

ancak son bir aydır falan indirdiğim şarkıların bazılarını çalmamaya başladı. örneğin bütün bir listeyi indirmişim, yanında yeşil ok da var tüm şarkıların. ama basınca çalmıyor. sanki indirilmemiş gibi. sıradaki şarkıya geçince ya da birkaç şarkı daha geçince çalıyor.

sizde de var mı bu sorun?

acaba bazı şarkıları çevrimdışı dinlemeye mi kapatmışlar?

 
vpn'e yada baska bir aga baglanip oyle dene. o sekilde caliyorsa firewall problemi var demektir.


  • mayeskuel  (16.07.19 11:36:24) 
@mayeskuel bir ağa bağlanıp çalmak istemiyorum ama. zaten hücresel veri açıkken normal çalıyor her şeyi. ya da wifi'ye bağlıyken de çalıyor. ama hücresel kapalıyken -ör.metroda ya da çekmeyen yerlerde falan- dinlemek istiyorum. çevrimdışı olarak.

gene de firewall sorunu olabilir mi? iphone'da bu işi pek bilmiyorum.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (16.07.19 11:48:27) 
Premium olunsa bile belli aralıklarla bir defa online olmak gerekiyor sanırım. 60 gün gibi bir şeydi. 60 gündür online hiç olmamış olunabilir mi? Ofline modu, ayarlardan açıyor musunuz?

Ek olarak cihazda yer kalmamış olabilir mi? Bazıları aslında gerçekten inmemiştir.

Yine ek olarak Apple, Spotify'a tam düşman olduğundan, bilerek yavaşlatma yapıyor. Sorun çıkartıyor. Daha önce böyle haberler çıktı. Öyle bir şeye takılmış olabilir misiniz?
  • windowsguvenlikduvari  (16.07.19 11:56:18) 
@windows yok sık sık online oluyorum.
ayarlar - depolama bölümünden baktım, 15 gb boş alanın var diyor.

"offline modu ayarlardan açmak" dediğin; ayarlar - çalma - çevrimdışı'yı mı açmam lazım? şimdiye kadar hiç o ayara dokunmamıştım ve sorunsuz çalıyordu. şimdi baktım, evet o kapalı. ama sonuçta o kapalıyken bile bazı şarkıları çevrimdışı çalıp bazılarını çalmıyor. hiçbirini çalmaması gerekmez miydi?

bu arada şimdi açtım o çevrimdışı ayarını. spotify'ı da kapatıp açtım. sorun devam ediyor.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (16.07.19 12:09:57 ~ 12:10:08) 
Sen miydin, ben hiç isme bakmadan cevap yazmışım. Neyse.

Evet o çevrimdışı modundan bahsetmiştim. Evet çalar normalde de, bazen işte bir şekilde ön bellekte duran bir bilgi ona engel olabilir diye düşündüm.

Bir kez telefonu kapatıp açmayı denesene. Ön bellek tamamen boşalsın. Boş alanın da varmış. Ben Android kullanıyorum. Ayarlar kısmında, önbelleği sil diye bir şey var. Hiçbiri olmazsa bir de onu dene. Bakalım bir değişiklik olacak mı? O şarkıları silip tekrar yüklemeyi dene sonra. Gerçi apple'da böyle bir kısım var mı bilmiyorum.
  • windowsguvenlikduvari  (16.07.19 13:19:46) 
"önbelleği sil" var evet. ara sıra siliyordum, gene sildim. kapatıp açtım telefonu. aynı gene.

spotify'ı silip yeniden indirmeyi planlıyorum, listeleri de silip günceller böylece. kafası karıştı herhal.

teşekkürler!

edit. güncelleme: dün akşam spotify'ı silip tekrar yükledim. tüm indirdiğim listeler de silinmişti. onları da tekrar baştan indirdim. sorun çözüldü.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (16.07.19 14:11:45 ~ 17.07.19 09:49:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.