[]

Adama böyle bir şey teklif edersem kötü mü karşılar sizce?

Gerçekten çok ciddi sorduğum bir soru bu.

Rock söyleyerek yeni yeni popüler olmuş biri var. Doğal olarak yabancı rock şarkılarını da söylüyor ya da söylemeye çalışıyor diyelim. Ama aksanı, telaffuzları berbat. Adamı gördüğüm kadarıyla genel olarak gerçekten beğeniyorum (karakter ve yetenek açısından) ve ona yardımcı olmak istiyorum. Kendisi de zaten bir röportajında aksanımı biraz geliştirsem keşke falan gibi bir şey diyor.

ABD'de 12, Kanada'da 4 yıl yaşadım ve aksansız konuşuyorum diyebilirim. Bu adama ulaşıp ücretsiz aksan üzerine çalışma yapmayı teklif etsem... Ciddi ciddi düşünüyorum bunu çünkü bu kadar yetenekli bir adamdan kulak kanatan performanslar dinlemeye dayanamıyorum artık. Ona ulaşmak zor bir şey değil pek. Menajerinden ulaşabilirim. Sizce kötü mü karşılar? Eleştirilince biraz kötü tepki veriyor. Kendisini eleştiren birine video çekip hakaret etmişti Instagram hesabından bir keresinde.

:/

 
Yürümek için değil ya valla tek amacım yardım. :/


  • muntazaman  (16.07.19 10:53:58) 
"Kendisi de zaten bir röportajında aksanımı biraz geliştirsem keşke falan gibi bir şey diyor. "

buradan yürü.
sen onu aslında çok beğeniyormuşsun. zaten bu hali bile çok iyiymiş. sence hiç aksan telaffuz çalışmasına gerek yok aslında. ama röportajda öyle demiş, madem. gerek yok ama yardımcı olabilirim gibi.

not: adını feriha koyun
  • güneyli çocuk  (16.07.19 10:54:17 ~ 10:54:48) 
@güneyli Röportajı iki yıl önce yapmışlar. Bu zamana kadar nerelerdeydin demez mi?


  • muntazaman  (16.07.19 10:56:11) 
@munta, daha iyi biraz da ağırdan satmış olursun kendini.


  • güneyli çocuk  (16.07.19 10:57:43) 
aksani orada yasamadan edinmesi zor degil mi?


  • cedex  (16.07.19 12:23:54) 
@cedex Bazı temel ve basit şeyler var, onları bilirse çok daha iyi olur aksanı.


  • muntazaman  (16.07.19 12:27:45) 
ne kaybedeceksiniz ki? yok falan derse kendi bilir.


  • 65 derece  (17.07.19 15:02:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.