[]

Ankara Dolmus Güzergahları

Merhaba,
Sevgili Ankaralilar 26 yıllık Ankarali olarak hiç bilmediğim yerler hakkında bir kaç sorum var. Batikent kentkoop tarafında ve ya gimsa tarafında ev tutmayı düşünüyorum ancak kız arkadaşım gatada çalışıyor olacak evlendiğimiz sirada. Batikent tarafından Gata’ya giden dolmus var midir? Bir de bu Ankaradaki dolmuş güzergahlarını görebileceğim bir şey var mi?

Hazır aklıma gelmişken bir soru daha sorayım Gata tarafinda oturulabilir mi sizce ? Yani olabildigince nezih bir yer bakıyorum o yüzden sordum gataya tek dolmus/otobus oturulabilecek yer onerilerinizi de bekliyrum
Şimdiden teşekkür ederim.

 
Batıkent'te oturuyorum, tüm Keçiören dolmuşları GATA'dan geçer (Aşağı Eğlence'de ineceksin zaten). Oradan sonra iki adımlık yol.

İkinci soruna gelirsek, Batıkent varken GATA civarını asla önermem. Çok daha kalabalık, dar yolların olduğu, bol gürültülü yerler. Nezih filan hak getire.
  • Psycho Mantis  (15.07.19 23:12:19 ~ 23:13:10) 
@psycho mantis hocam peki bu dolmus hangi caddelerden geçer fikriniz var mi? O caddeye yakin yerlere bakayım. Aklıma yatan yerler sabamci yuzme havuzunun oralar ve gimsanin orası. Baska yerlere de bakmali miyim? Adnan kahveci parkinin o tarafta olur mu ?


  • zor azizim zor  (15.07.19 23:20:49) 
Hocam sen dolmuş olayına neden bu kadar takıldın, tek ulaşım aracı onlar değil ki, kaldı ki ben yıllardır dolmuşa binmem. Hem işkence hem de gereksiz pahalı.

Keçiören dolmuşunun geçtiği güzergahlar şunlar (GATA'ya kadar): Batıkent, Ostim, Gimat, Lalegül, Demetevler, Yenimahalle, İvedik (kısmen belki), Aşağı - yukarı eğlence ve gidiyor böyle.

Yenimahalle ve Demet tarafında da ev bulabilirsin ama nezih mekan filan değil oralar, evler ve caddeler sıkış tıkış, sosyal alanlar bizim burası gibi değil, insanı daha varoşvaridir oranın.

Adnan kahveci parkı-yüzme havuzu (Ergazi tarafları), veya Gimsa (İlk Yerleşim) oralar gayet uygundur hem ulaşım hem de muhit bakımından. Ben ME-SA tarafındayım, şu Yenimahalle Devlet hastanesine çok yakın yerde yani.
  • Psycho Mantis  (16.07.19 00:08:14) 
Hocam şöyle ki otobüs ile tek vesait gidilmiyor. Tek vesait gidilmesi için dolmuşa bu kadar kafama takıldı. İki vesait gidince işe yorucu oluyor.


  • zor azizim zor  (16.07.19 06:02:02) 
Batıkent kent koopta oturuyorum ondan once de senelerce ilkyerlesimde oturdum. Keçiören dolmuşu yeterli size.


  • kablelvuku  (16.07.19 06:54:46) 
Tek dolmuşla gider kentkooptan da o dolmuş çok sıkıntılı. Kısa mesafede çok kullandım, dediğin güzergahta da birkac kere kullandım. Dur kalk dur kalk insanın içi şişiyor. Bahsettiğin mesafe de uzun. Her gün çekilecek dert değil. Ben olsam başka bir alternatife yonelirdim.


  • elorelia  (16.07.19 07:40:19) 
@elorelia hocam doğru diyorsun da gata yakını mantıklı bir yer yok olsa keşke.


  • zor azizim zor  (16.07.19 08:09:15) 
Varsa başka mantıklı yer önerilerine açığım.


  • zor azizim zor  (16.07.19 08:09:34) 
eksiup.com

bu bölge fena değildir.
  • kablelvuku  (16.07.19 09:25:37) 
Gimsanın karşısından ve sabancı havuzunun karşısından geçiyor. Sabancıdan geçene sabah binmek sıkıntılı gelene kadar doluyor (8.30dan sonra dolu geliyor, daha erken binerse oturarak gidebilir). Ben orda oturueken gimsayı geçinceki otobüs durağına yürürdüm. Ordan hem kardelenden hem de mesadan gelen keçiören dolmuşlarını durdurma şansı var. Bir de hacı sabancıdan gimsaya giden yoldan geçen basın iş 19 keçiören dolmuşu var ama o yarım saatte bir geçer, denk gelmesi zor.


  • curukturpkokusu  (16.07.19 09:47:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.