[]

Deadpool öncesi xmen seyretmeli mi?

Deadpool için xmen first classtan başlamak gerektiği yazıyordu bir yerde.

imdbde o filme bakınca

www.imdb.com

X2 (2003)
X-Men: The Last Stand (2006)

bu filmlere kadar gitmek gerektiği yazıyor.

Bu kadar xmen filmi, spidermandeki gibi farklı firmaların farklı telif hakları yüzünden mi yoksa gerçekten devamı mı birbirinin?

Eski filmler varsa onlara da girebilirim.

 
Deadpool'u hic seyretmene gerek yok direkt.
Illa izleyecekseb de oncesinde izlemek gereken bir sey yok.

  • stavro  (15.07.19 16:22:07) 
X-men filmlerinde ultra seviyede devamlılık sorunu var ki ilk 3 tanesinden sonra yapılan hiçbir X-men filminin de izlenmesine gerek yok (en fazla "Wolwerine" olanları izlersin çerezlik niyetine).

yani Days of Future Past, Apocalypse, First Class vs. hepsi tırt, ilk üç film ile organik bağları bile yok.

Deadpool'u izleyen birine ise allah akıl fikir versin derim çünkü ne düzgün bir hikayesi var, ne de aksiyonu aksiyon. Zaten tüm Marvel karakterleri arasında en tilt olduğum zorlama bir karakterdir kendisi.
  • Psycho Mantis  (15.07.19 16:23:35) 
marvel filmlerini çok da sevmeyen biri olarak izlerken en çok keyif aldığım marvel karakteri filmi deadpool'du. Hatta ikincisi de X-Men first class. Bunlara laf edenler gidip Endgame garabetini sevmiştir kesin bi de.

Bence 2000lerin başındaki X-Men serisi de çok iyi değildi bu arada. İzleyeceksen First class ile başlayan X-Men serisini(gerçi sadece first class'ı izledim ben devamını izlemedim bu serinin) ve Deadpool filmlerini izleyebilirsin.

Cidden Deadpool'u izlemene gerek yok diyenler hangi mantıkla diyo acaba. Son yıllarda çıkan kaliteli nadir süper kahraman filmiydi oysa ki..
  • nundu  (15.07.19 17:51:42) 
ryan reynolds deadpool olarak x-men origins: wolverine'de çıkıyor ortaya ilk olarak. deadpool filmlerinin birinde (ikisinde de olabilir tam hatırlamıyorum) ona göndermeler vardı. izlemesen de olur tabii o göndermeli kısmı kaçırırsın sadece çok da önemli değil. sırf bi şey kaçırmamak için izleyeyim dersen sadece dediğim filmi izlemen yeterli.

bu arada marvel filmlerinden nefret ederim ben de ama x-men serisi içlerinde tek sevdiğimdir (deadpool da dahil). zaten marvel çizgi romanı olmasına rağmen hakları ayrı olarak sony'de mi fox'ta mı ne kaldığı için yapım şirketi farklıydı iyiki de farklıymış. özellikle x2, first class ve days of future past çok sevdiğim filmler kötü dediğim de 2 filmleri var sadece.
  • semaforo de medianoche  (15.07.19 21:46:52) 
Deadpool adamdır. Ona laf eden karşısında iron man’i bulur.


  • (s)AINT  (15.07.19 22:53:11) 
çekilmiş xmen filmleriyle deadpool'un hiçbir bağlantısı yok. hatta filmde neden olmadığına dair sitem içeren bir şaka bile var, film kendi bile dalga geçiyor bu konuyla.

en fazla xmen karakterleri ve xmen nosyonu hakkındaki esprileri kaçırırsın.

buradaki yorumlara bakma bu arada, çekilmiş en farklı süperkahraman filmlerinden biri. eğlenmek istiyorsan kesin izle.
  • Jux  (15.07.19 22:55:34 ~ 22:57:15) 
bahsedilenlerin hepsini izledim ama gerçekten deadpool u sırayla izlesen bir kaybın olmaz. gerçekten yapılmış olan en güzel filmlerden biridir gözümde. hayret izlemeyen bir eşim vardı sanıyordum.


  • ozdek  (15.07.19 23:39:12) 
Deadpool 1iseyrettim. 2 ye geçmeden xmene girdim. Deadpoolu da sevdim. Spiderman çizgi filmlerinden birz tanıyordum zaten. GEveze ve neşeli. Güzel bir ilişki hikayesi de koymuşlar, güzel fantezilerle.


  • CursedChico  (20.07.19 12:44:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.