[]

Şu diyet nasıl sizce?

Sabah 10da sağlıklı bir kahvaltı (az ekmek, yumurta domates biber vs) yapıyorum. 16 gibi tekrar yiyip (ekmeksiz, et sebze vs) ertesi sabaha kadar su dışında bir şey tüketmiyorum.

Ne düşünüyorsunuz? Sağlıksız bi durum var mı?


 
Sıfır karbonhidrat yeterince sağlıksız bence


  • enis buyutucu  (15.07.19 13:15:38) 
Aç karna su içmek başlı başına zararlı
Ben bu son dönem diyetisyenlerinin hepsinin diplomasını yırtarım
Hiçbir sağlıklı zayıflama ne bilmiyor
  • trgydl  (15.07.19 13:18:05) 
Ne kadar yediğin, kaç kalori aldığın, makro miktarları yazmıyo. Müneccim miyiz biz nerden bilelim sağlıklı mı değil mi


  • (s)AINT  (15.07.19 13:18:19) 
sıfır karbonhidrat değildir o, vitaminsiz duramazsın


  • same idiot  (15.07.19 13:21:34) 
Bulgur pilavi esmer makarna vs yemen lazim lifli beslenmiyorsun.
Muhtemelen az yiyorsun yetmez vucuda, biraz porsiyonu buyutmen lazim.

  • bradshaw  (15.07.19 13:32:11) 
Hemen hemen aynı diyeti uyguluyorum, sabah geç kahvaltı, az yağ ama protein alıyorum, akşamları da erken yiyorum, genelde sebze ve et. Ama ekmek yediğim oluyor bazen. 7 ayda 12 kilo verdim, aynen devam edicem.


  • plutongezegendegilmi  (15.07.19 14:08:21) 
gayet sağlıklı ama sabah ki az ekmeği çıkarman gerekiyor. Yoğurt eklemen lazım. Ayrıca bulgur dahil tüm buğday ürünlerinden uzak dur. Bu şekilde beslenirsen 3-4 günde ketozise girer yağ yakmaya başlarsın. Buradaki 17 yaşındaki veletlerin karbonhodrot soğloksoz bonco tavsiyelerine de kulak asma.


  • goodman  (15.07.19 14:19:17) 
ne yedigini, ne kadar yedigini bilmiyoruz. bu kadar bilgi ile birsey soylemek mumkun degil.


  • crucio  (15.07.19 15:25:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.