[]

kullandığınız en iyi yara merhemi

hangisiydi? kedimin vucudumda bıraktığı tırnak izleriyle mücadelede kullanicam. teşekkürler turkiye




 
Kantaron yağı, oriflame in hassas bakım kremi(minik), madecassol krem.


  • ne zaman emekli olacagim  (15.07.19 12:46:32) 
teramisin. eczanede yoksa göz için üretilmişini alın tek farklı daha steril olması


  • Fritz-X  (15.07.19 12:52:55) 
Kantaron yagi


  • somethinginthewayshemoves  (15.07.19 12:53:54) 
madecassol, kantaron yağı bunlar ise yaramadi. scarex, contractubex vs kullanan yok mu?


  • yuvarlanantencereninkapagi  (15.07.19 14:48:35) 
Yıllardır devam eden yara üzerine uyguladığım her türlü krem, yağ, jel, merhem, pomad gibi ilaç veya alternatif tıp ürünlerinden edindiğim tecrübeye göre deriye sürülen her şey çok az etkiye sahip.

Beslenme en önemlisi. Düzgün beslenip, güneşlenip, spor yaptıktan sonra en kalitesiz nemlendirici kremi bile yaraya sürsen etkisi çok daha iyi oluyor.

Derinin üst tabakasına müdahale eden acnelyse, ihtiyol, expigment gibi kremler hariç diğer bütün ürünlerin hikaye olduğunu düşünüyorum. Birkaç yıl daha tecrübeye ihtiyacım var, o zaman kesin bir karar verebilirim bu konuda.
  • diffarentiationation  (15.07.19 15:53:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.