[]

Sizce ayakkabıyı değiştirmeli miyim?

Arkadaşlar bugün bir iş için sakarya'ya gittim. Biraz dolaşayım derken ayakkabı ihtiyacımdan dolayı flo mağazasına girdim. Tek kalan ürünler kısmında bu ayakakbıyı beğendim. Numarası bana göreydi ve fiyatı da 150 liraydı. Baya uygun olduğunu düşünüp aldım. Ama istanbul'a gelip bir daha deneyince ikisinin farklı olduğunu fark ettim. Ön tarafta zaten bariz fark var, ayrıca birisi vietnam, diğeri de çin'de üretilmiş :d Onun haricinde diğer tüm kısımları dikişlerine kadar aynı.

Sizce ayakkabıyı değiştirmeli miyim? İstanbul'daki flo mağazaları değişim veya iade yaparlar mı? Fişi duruyor.

Bu arada bu iki ayakkabı orada birbirlerine bağlı duruyorlardı, ben karıştırmadım yani.

siteye fotoğraf ekleyemediğim için harici link oluşturmak zorunda kaldım.

resmim.net

resmim.net

 
Hiç gerek yok hayırlı olsun.

www.cimri.com
  • 038576  (15.07.19 01:24:17) 
Goze batmiyor ama benim gozume batar derseniz bi arayin floyu yol yordam icin.


  • somethinginthewayshemoves  (15.07.19 01:42:03) 
Boşver. Zaten fark edilmez


  • (s)AINT  (15.07.19 02:26:43) 
fişi mevcutsa değişim olur. bulamasanız bile stok kontrolü yaptırırsınız. mutlaka istanbul içi bi mağazalarında mevcuttur. gider oradan değişim yaparsınız.

normalde bence de görüntüde sorun yok ama ebatlarda sorun varsa 1-2 giyip kenara bırakmaktansa aklına yatanı alıp uzun süre kullanmanda fayda var.

bu arada ayakkabıyı cidden uygun fiyata almışsınız. güle güle giyin;)
www.flo.com.tr
  • johnnie w lker  (15.07.19 03:25:36 ~ 03:28:02) 
Fotoğraflar ekran boyutunu aştığı için fark ne tam olarak anlayamadım ama göze batan bişey yok sanki.


  • elorelia  (15.07.19 08:03:06) 
Ton farkı var sanki. Ortam ışından da olabilir ama ben olsam değişirdim ya da iade alırdım.

Evet başka flo değişir
  • enis buyutucu  (15.07.19 13:29:14) 
Öndeki tabandan gelen sarı parça
Arkadaki reebok yazısı
renk tonu

Gayet farklı. Değişim isteyin...
  • strawberry first  (16.07.19 01:05:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.