[]

meetup etkinlikleri paralı mı ve kalite nasıl?

sb bir de genel olarak couchsurfing etkinliklerinden daha iyi midir?




 
Meetupta normal görüşmeler var ücretsiz ama bazen de bir etkinliği koyuyorlar, etkimlik reklamı gibi oluyor yani o zaman onlara bilet gerekiyor. Hiç CS etkinliğine katılmadım. Kaliteyi değerlendirmek de zor bence, çok farklı organizatörler ve konular var. Benim katıldıklarım eğlenceliydi ama belki kalitesiz olan da çok vardır.


  • senolll  (14.07.19 11:02:28) 
tesekkurler, gordugum kadarıyla cs eventlerine kıyasla daha az katılımcı var ve daha kaliteli insanlar gibi duruyor. cs eventlerine seneler once katılmıstım gerci, simdi sadece ne etkinligi duzenleniyor diye bakıyorum arada.

bedava etkinliklerde bile, misal linkteki moda'da bulusup dil gelistirme etkinliginde (www.meetup.com) 50 lira gider herhalde yiyip içme, değil mi?

peki antisosyal bir insan (yani ben) bu kalabalık ortamdan zevk alabilir mi, yoksa sacma mı olur katılmam? cunku 15-20 kisilik masalardaki bulusmaları hic sevmemisimdir ve konusacak kisi bulmak da zorlanmısımdır.

tesekkurler
  • s0phiesw0rld  (14.07.19 11:15:36 ~ 11:17:01) 
Ben genelde bir konusu olan etkinliklere katıldım daha çok, masada kutu oyunları oynama veya doğaçlama yapma şeklinde. Direkt tanışma ve konuşma amaçlı bir etkinliğe katılmadım henüz.

Yani muhtemelen çay kahve derken biraz para gider ama sanmıyorum ki birisi yargılasın bir çay içip oturdu saatlerce diye.

Siz konuşma başlatmasanız bile birileri mutlaka başlatır oradan sa devamı gelir. Zaten önemli olan ortama girebilmek, asosyal biri oraya gitmeyi düşünmez bile belki. Komfor alanı sınırlarını kırıp dışarı çıkıp denemek şans vermek lazım. Etkinliğin konusu da iyi dil geliştirme, güzel olur yani, iyi eğlenceler :)
  • senolll  (14.07.19 12:43:55) 
cs etkinliklerine çok fazla katıldım gelen tiplerin çoğu karı-kız düşürürüm diye gelen garip tipler.arada düzgün insanlar çıkıyor ama düşük olasılık.meetup'ı ben de merak ediyorum ama hiç katılmadım.


  • high hopes of the sozluk  (14.07.19 14:43:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.