[]

Zorla getirme muzekkeresi hk.

Merhaba

3 gun once askerlik subesine 2 ay gec gittigim icin hakkimda acilan davanin durusmasi vardi. Ben tatildr oldugum icin haliyle farkli sehirdeyim ve gidemedim.

Hakkimda zorla getirme muzekkeresi duzenlenmis. Simdi bu tam olarak nedir?

Birazdan bi otele giris yapicam, beni polis alip goturmez degil mi?

Esimle tatildeyiz, hic hos olmaz.

Beni goturebilirler mi?

Tesekkur ederim...

 
Olabilir. Sasirma. Otel direkt emniyete bilgi verir. Arama kaydindan dolayi polis de otele gelir.


  • tunaktunaktun  (14.07.19 07:06:01) 
zamanında benı de otelde yakalamıslardı. oteller sakat.


  • brkylmz  (14.07.19 11:27:37) 
Alırlar


  • opitseri  (14.07.19 11:49:58) 
Otelin haberi olmaz ama polis yada jandarmanin bilgisi olur. Gelir alirlar.


  • Diskirminant  (14.07.19 11:51:04) 
Ne kadar da çok yanlış bilgi.

Korkma eğer zorla getirme ise hiç birşey olmaz. Zorla getirme sisteme düşen bi olay değil

Yakalama müzekkeresi olsa idi evet otelden alırlardı.

Zorla getirme nedir : tebligat size tebliğ edildiği halde duruşmaya gelmediniz. O zaman adresinize polis yada jandarma vasıtasıyla gidilmesi gibi düşün. İşleyiş şöyle olur genelde müzekkere emniyette bekler duruşmadan 1-2 gün önce tel no varsa oradan polis arar yada adrese gelir ; hacı abi duruşman varmış gitmiyormuşsun, bu yaptığın çok ayıp, mahkeme gelmediğin için çok üzgün bu celseye mutlaka git der. Sende gidersin

Önemli not eğer davada sıfatın sanık ise ve yine gitmezsen yakalama kararı çıkar. O zaman otele giremezsin, kimlik kontrolunde alıp nöbetçi mahkemeye götürürler o yüzden bir daha ki celseye bi zahmet git.
  • infernalcadre  (14.07.19 13:49:34) 
Vİcdani retçilere gelip askerlik şubesine gideceğine dair tebligat vermesini istiyorlar. Benzeri olabilir. Polisin alabileveğini sanmıyorum.


  • CursedChico  (14.07.19 21:56:06) 
Zorla getirme muzekkeresi duzenlenen kisi otelde kalabilirmis. Kesin bilgi. Durusmadaki mubasire sordum.


  • karlmarx  (20.09.19 12:50:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.