[]

Kırıklara kaplıca iyi gelir mi?

Çok sayıda kırık vardı düzeldi fizik tedavi şudur budur fakat kurek kemiği ile sırtımın solunda geçmeyen ağrılar var. Tabibler çare bulamadı türkü değil gerçek. 2 sene sonunda da geçmezse yine bakarız dediler 2 sene olmasına 5 ay var fakat sırtımdaki ağrıdan duramıyorum ağrı kesicilerle 2 saat dayanabiliyorum. Yalova termal deki kaplıca iyi gelir mi. Ayak bileğindeki kırıklar çok sıkıntı çıkartmıyor fakat hala şişlik ve hafif kireçlenme var.




 
Akupunktur denediniz mi


  • Trene çelme atan adam  (14.07.19 03:15:50) 
Denemedim. Bana sahte geliyor.


  • yeliz adeley  (14.07.19 03:32:26) 
fizik tedavi süreçlerini sonlandırdınız mı?


  • same idiot  (14.07.19 09:21:41) 
Her kaplıcanın suyunun içinde barındırdığı mineraller ile suyun ısısı nedeniyle tedavi ediciliği vardır ve her kaplıcanın etkisi bir diğerinden farklıdır.
Yalova Termal kaplıcalarının kırık sekellerine iyi geldiği söylense de Fizik Tedavi uzmanınızdan görüş almanızda fayda var.
Olumsuz etkileri de olabilir.
  • Mirket  (14.07.19 11:43:52) 
Aslına bakarsak her kaplıca internet sayfasında her şeye iyi geliyor yazıyor tarkanın bi filmi vardı ya bi mağarada lav gibi bi şeye giriyodu düzeliyordu onun gibi bi mucize beklemesem de bire birde tecrübe etmiş bana iyi geldi diyen birine rastlamadim tamamlayıcı tedavi de internette yazan 100 tane şeye iyi geldiği iddia edilen şeyde bi kişi kicip da evet faydalı diyemiyor. Hep mantık yunandan zamanında bunları kullaniyodu diyolar.


  • yeliz adeley  (14.07.19 13:53:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.