[]

Bulgaristandan ya da bir Dogu Avrupa sehrinden neler aliyorsunuz?

Yarin donecegim biraz dolasayim, market falan gezeyim diyorum. Lidl a falan gidicem. Var mi tavsiyeleriniz?




 
100 Türk lirası 26 levaya kadar düşmüş. 10 sene önce falan 100 lira verildiğinde 110 leva alınabiliyordu. O zamanlar gerçekten ucuzdu, millet Türkiye'den gidip alışveriş de yapardı ama artık oradakiler Edirne'ye falan gidiyormuş alışverişe. Yani öyle çok alınabilecek, ucuza gelecek bişey pek yok gibi. İçki var da o da sınırda yasak zaten. Et falan aynı şekilde.


  • senolll  (13.07.19 19:56:35) 
Acikcasi leva veya tl nin kuru ile ilgilenmiyorum. Sadece siz neler aliyorsunuz onu merak ediyorum farkli, Turkiyede olmayan veya buralardan almasi mantikli olan


  • balpolen  (13.07.19 20:10:54) 
Ben biraz ne ucuz gibisinden düşündüm. Vafla denen gofretler var, suha pasta denen kekler var. Moreni diye fıstıklı gofret var onu da severdim. Yalnız bunlar Lidl'da olmayabilir onun yerine normal şehiriçinde bir markete gidin bakın derim. Lidl daha çok kendi markalarını satıyor çünkü Avrupa geneli, yanılmıyorsam coca cola falan yok örneğin.
Bir de market değil ama kendi lezzetleri olarak börekçiler vardır, baniçka, kifla adında şeyler satılır. Türkiye'de pek olmayan şeyler yani. Tabii bunlar taze yenince güzel yola giderse en kötü aynı gün falan yemek lazım.
Ayrıca, Coffee adında güzel bir bisküvi var.
scontent-lga3-1.cdninstagram.com

Resimde ortadaki sarı paket tarzı çikokatalar var güzel.
Boza var tadı farklıdır, güzeldir.
  • senolll  (13.07.19 20:32:34) 
Banicka yiyecegiz yarin annemle, yanina da boza, donmeden once:) Digerlerini de biliyorum. Kahveli cikolatayi ben de cok seviyorum. Bakinacagim. Tesekkur ederim


  • balpolen  (13.07.19 20:35:11) 
Çeşit çeşit çikolata var lidl da en ucuzu bile çok iyi, alınabilir . Fantastico dan boza alınabilir. Alaaddin food dan güzel bir doner( Sofya icin)


  • jenasinans  (13.07.19 21:04:14 ~ 21:05:53) 
marketin birine girip kaşkaval peyniri ve orta karar bir kırmızı şarap almıştım.


  • sanat guresi  (14.07.19 03:08:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.