[]

Passat neden sevilmiyor sizce?

Bir otomobil gurusu olarak garip sekilde test etmedigim, kullanmadigim araçlardan biriydi Passat. Gecen gun hakkini vererek test etme sansim oldu.

Cok rafine bir arac. Kotulenecek bir yanimi bulamadim. Fiyat konusuna girmeyelim, artık ucuz araba yok zaten.

Passat parasina x almak mantigina da katilmiyorum. O x'lerin illa ki bazi eksigi oluyor alicisi icin. Mesela o x benzinliyken ayni paraya passatin dizeli oluyor vb.

Ne dusunuyorsunuz Passat hakkinda. İflah olmaz bir Mondeo'cuydum ben aslinda ama tum onyargim kirildi.

 
Son cümleyi görene kadar Mondeo yazacaktım.(sürmedim)

Sevilmeyişinin sebebi kullanıcılarının homojen olmaması olabilir.
  • owaki  (13.07.19 19:25:47) 
b5 ve b6 kasalarına sahiptim bir dönem. bu arabayı sevmeyen, hiç kullanmamış veya kullanamamıştır der susarım. zamanın ötesindeki tasarımları mı dersin, teknolojileri mi dersin, sağlamlık mı (göreceli olabilir) dersin her şey passatta var. bazen enişte arabası emmi arabası vb derler ama passattaki konfor bugün birtek mercedeste var bana kalırsa. rakipleri gibi uçan kaçan araba da değil, oturaklı araba. şimdiki kasaları tenzih ederek konuşuyorum, uzun süre kullanma şansım olmadı. ama bir b6 otomatik passat kullanmadan passat kötülenmemeli. çok severim.


  • Tears of Devil  (13.07.19 19:44:21) 
Passat güzel araba. Parası olmayan ya da arabalarla yüzeysel ilgili olan için kötü ve pahalı. O fiyata audi alırım diyen adam evet aynı fiyata tıra takla attırmış audi alıyor.


  • goodz  (13.07.19 19:47:13 ~ 19:47:26) 
Passat sınıfının en iyisi ama abartarak mercedes e'ye bile mok atan kullanıcılara sahip olunca soğutuyor. DSG'yi savunan adam var memlekette. Bozulduysa sen kötü kullanmışsındır diyorlar. Emisyon hilesini falan savunan kullanıcısı var. Altı üstü passat yani sanki maybach sürüyor millet. dizel oto highline 338 bin lira diyor sitesinde daha eklenecek donanımları var. 400bine passat alsam ben tapardım bile. kullanıcıları da öyle yapıyor.
Gerçi çoğu araç için öyle, herkes para verdiğini sever. android vs ios vsvs. Gösteriş meraklısı olduğumuz için böyle oluyor.

  • bahoho  (13.07.19 19:47:26) 
Mondeo dan sonra on yargi kirilmasi normal. Zaten WV nin en araci oldugu icin audi vs karsisinda ezildi. Passat mi cekeyim yanlarina muhabbeti falan da vardi belki bilirsiniz.

Skoda cok atilim yapti ayni sekilde seat. Passat i bitirince bu arkadaslar WV de gitti Arteon u cikardi. Passat in label bitisini kabul etti bir yerde. Cc, Touran lar falan da kurtarmadi anlayacaginiz.
  • baldan kaymak  (13.07.19 19:49:07) 
passat ın sevilmediğini nereden çıkardınız ki? passat da sevilmiyorsa ne seviliyor bu memlekette? bence haddinden fazlaca seviliyor hatta.


antipatik geliyorsa ki satış rakamları pek öyle göstermiyor biraz parayı bulan ticaretçinin ilk tercih ettiği lüks araba olduğundan imajının o konuda biraz bozuk olmasından kaynaklı olabilir.
  • syozkn  (13.07.19 20:20:45) 
Octavia alırım o paraya, artanıyla birbuçuk iskender


  • insomnia  (13.07.19 22:05:13) 
bir şeyi meşhur edip ilk kabahatinde harcama huyundan sanki... “passat kronik sorunlar” sakızına bakın google’da. sorun yaşamamışlar cemiyeti adeta...


  • e haliyle  (14.07.19 00:44:00) 
Sevmeyen kitle sözlükte ki malum sözlüğün birşeyi sevip sevmeme durumları. Bir yıldır kullanıyorum şuan çok iyiyiz. İnşallah sorunsuz devam eder :) sözlüğü ya da burayı okuyunca arabayı daha dikkatli dinliyorum kesin bi sorun çıkaracak diye.


  • intihar etsem de kendime gelsem  (14.07.19 00:49:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.