[]

Saatten anlayan duyurucular

Bir saat almayı düşünüyorum ikinci el, seiko presage modeli. Bunun rolex gibi replikasi yoktur değil mi? Bu saatin replikasini yapmaya tenezzül etmezler zaten pahalı bir saat değil diye düşündüm, doğru mu düşündüm?

Teşekkürler


 
armani saatlerin büyük çoğunluğu sahte. böyle düşünen (nasılsa pahalı değil, çakmasını yapmazlar) kimseler gönül rahatlığıyla alsın diye yapılıyor :) he ama şu da var, çakma olsa ne fark eder? içtiğin kolanın bile gerçekten coca cola olduğunun garantisi var mı? yok... o zaman yapıştır.

not: sahte para üreticileri genelde 200 veya 100 lira değil, 20 lira üretiyorlar. nasılsa küçük para, sahtesi olmaz :)
  • Tears of Devil  (13.07.19 17:58:08) 
Seiko nun sahtesi var.


  • duptıs  (13.07.19 17:59:52) 
Kutu fatura varmış ona güvenebilir miyiz


  • nickimin hakkini veremedim  (13.07.19 18:31:58) 
seiko'nun da sahtesi var +1
fatura da olur tabi de onaylanmis garanti belgesi var onu da gormen lazim.
eger %100 emin olmak istersen, birlikte yetkili servise gidin orada kapagini acip baksinlar hemen.
  • jedilance  (13.07.19 19:53:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.