[]

Kyk borcunu erteleyelim mi?

Kyk borcu ödeme zamanı geldi, ödemeye mi başlayalım erteleyelim mi yoksa hiç karışmayalım mı(af geliyor nasıl olsa)? Fikir verirseniz sevinirim. Birimiz çalışıyoruz biiimiz çalışmıyor?
Edit : af geliyor dediğim şey şu seçim zamanı yapılandırma gibi bişey geliyor ondan bahsediyorum.



 
Af filan geldiği yok ne yazık ki hocam. Borcun vergi dairesine transfer edildiği zaman dijital haciz yemiş oluyorsun. Borcundan dolayı maaş bile alamıyor, banka hesabı da açamıyorsun. Zor işler...

imza: KYK borcunu 11 yıldır ödemeyen birisi.
  • Psycho Mantis  (13.07.19 13:17:44) 
imkan varsa ödeyip kurtulun. aynı anda 2 taksit zorluyorsa en azından bir tanesi için ödemeye başlayabilirsiniz.

af kısmı hikaye tüm kyk kredi borçlarının silinmesi ihtimal dışı. twitter'da kendi çalıp kendi söyleyen tiplere güvenmemenizi tavsiye ederim.

eğer bir kolaylık sunulursa o da çok az uyguladıkları geri ödeme faizini silerler onu dahi çok düşük görüyorum ama. zaten yapılandırma adı altında ödeme kolaylığı sağlanıyordu en son.
özetle "zaten af geliyor yaaaaa ne ödemesi abiiii"
diyenler imzaladıkları sözleşmeleri bulabiliyorlarsa açıp okusunlar. her şey çok açık. kimsenin kimseye zorla para verdiği yok tarafların rızası sonucu gerçekleşen bir "borçlanma." tıpkı x bankasından çekilen ihtiyaç kredisi gibi tek farkı geri ödeme faizi epey düşük kyk'da.
*ek olarak borçların tamamının silinmesinin yanısıra ancak ve ancak şöyle bir durum çıkabilir diye düşünüyorum.
evlenenler için kyk borcunun 5bin tl'sini devlet karşılıyor gibi bir teklif olma olasılığı olabilir en fazla!
  • lookatme  (13.07.19 13:22:01) 
Borca af gelmiyor,bazen faizine af gelebiliyor. 4 yıldır ödemeler vergi dairesinde henüz haciz gelmedi ama her an gelebilir diye annemin hesabını kullanıyorum. Haciz işi biraz şansmış. Şu kadar yıl ödemeyince kesin hemen gelir gibi bir durum yok.


  • ırene adler  (13.07.19 13:22:58) 
Ödeyin yavaştan bitsin; ana para borcunuzun silinmesi gibi bir ihtimal yok. İki krediden bahsediyorsunuz sanırım; çalışmayan taraf erteletebiliyor geri ödeme başlangıç tarihini ama borç miktarı artıyor.


  • wish i could find a way to disappear  (13.07.19 15:36:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.