[]

Kiz arkadasin yalan soylemesi

Konu biraz geceden kalma. Uniden bir arkadasimin dun aksam basina geliyor. Haliyle bizde geceden kalmayiz. Oldugu gibi aktariyorum:

"Merhaba 6 yillik bir iliskim var.

Dun birlikte yururken kiz arkadasima whatsapptan bir mesaj geldi. Goz ucuyla gordum ama whatsapp mesaji gibiydi cunku whatsapp bildirimine benzer bicimde sol tarafta bir resim vardi. Annesinden olmadigini biliyorum. Resim onu andirmiyordu.

Neymis diye sordum. Mail isten dedi. Saat 22. Ve cuma. Ustelemedim kuskulandigimi anlamasin diye. Bu saatte mail napiyosunuz bu kadar is mi olur falan dedim. Karsida plazalar evler falan diye birseyler gosterdi konuyu degistirmeye calistigini hissettim. 6 yil oldu ve bir kez dahi boyle hissetmemistim. Yada hissettirmemisti. Guven sorgulamak yaralamali bir durum ama konusmayinca da iyi hissetmiyor insan.

Baldan kaymak sizede danisabilecegimizi soyledi. Fikrinize ihtiyacim var., simdiden tesekkurler"

 
Şu an filler tepişiyor. Benim fikrim bu.


  • malheiros  (13.07.19 10:22:41) 
insanın midesinin bulanmaması çok zor.

bence arkadaşınız bir süre radarları iyice açsın.
boş atıp dolu tutabileceği ortamlar yaratsın, beklenmedik ani programlar yapsın vb.
yani bir süre "denesin" kızı.
elinde yeterli veri olduğuna inandığında da bir şekilde yüzleşsin.
direkt gidip sıkıştırıp kavga çıkartıp, bir şekilde konuşturmak için yüzleşse, bu sefer kendisi yanıldıysa ilişkiye zarar verir.
bu konularda biraz gözlem yapıp öyle harekete geçmek daha doğru.

ayrıca yalan söylemiş olabilir ya da bir şeyi söylemek istememiş olabilir.
illa aldatmakla falan alakalı olmayabileceğini de aklında bulundursun ama.
belki de tamamen alakasız, ailevi bir şey falan bile olabilir.

diğer yandan:
içindeki hisse çok güveniyorsa ve sabırlı ya da stratejik davranamayacak yapıdaysa, mecburen soracak ve konu çözülene kadar geri adım atmayacak tabii.
başka çare yok.

yani ya hemen, zaman kaybetmeden harekete geçmeli ya da biraz beklemeli ve gözlemlemeli, ortası olmaz.
  • blatta hiberna  (13.07.19 10:28:10 ~ 10:32:04) 
Geçmiş olsun kardeş umarım boynuzlar kaşındırmıyordur çıkarken...


  • Boris  (13.07.19 10:32:55) 
Kurumsal olmayan bir yerde çalışıyorum. Pazar günü patrondan telefon da gelir, cumartesi gece onda genel müdürden mesaj da gelir. Olur yani böyle şeyler.

Bu durum benim başıma gelseydi benim aklımda şüphe olusmazdi.

Belki de bir arkadaşı ile sizin bilmenizi istemediği bir şey konuşuyodu, açık vermek istemedi.

6 yıldan sonra sebepsiz yere boyle bir açık aramak mantıklı değil. Bu konu özelinde konuşuyorum ve başka şüphe verici bir olay yaşanmadığını varsayiyorum.
  • elorelia  (13.07.19 10:52:21) 
Arkadaşınıza söyleyin şu yukarıda yazılanlara bakıp üzülmesin. Belki boş yere evham yapıyordur.
Belki gerçekten gelen bir whatsapp mesajiydi ama içeriğine göstermek istemedi. Bazen kız kıza sohbet ettiğimizde +18 konuşmalara ya da kadinsal mevzulara dalabiliyoruz hiç değilse bazen kızlar küfürlü bir şey yazıyor. Biliyor çünkü sadece gönderdiği okuyor. Dahil olduğum 3 kadın grubu var hatta normal konusmalarimda dahi bazen eşimden sakladigim ya da gormesini istemediğim utandigim konuşmalar oluyor. Ben de göstermiyorum bazen neticede kız bana güvenip yazmis eşimin okuduğunu duysa ya da bilse ne kadar utanır, rahatsız olur.
Ama bu demek değil ki ben eşimi aldatiyorum o yüzden göstermiyorum. Sadece görmesinden utanıyorum.
İnsanları zan altında bırakmak ne kadar kolay?
Once bir anlasın, dinlesin aten ortada aldatma vs. Varsa illa ortaya çıkar hiçbir şey gizli kalmaz. Ama sakin olmak ve birine güvenmek ne kadar ulvi.
Şu ooo kardeş boynuzlar acitiyor mu vs. Yazanları da esefle kiniyorum.
Kadın cinayetlerinin, çocuk tecavuzlerinin müsebbibi bu zihniyet işte.
  • kirmizipilotkalem  (13.07.19 11:08:43) 
Arkadaşın benimle sevgili olsa kafayı yerdi herhalde.gecenin 1inde bile patronum mdan mail veya
Watsapp mesajı alabilirim. Yalan olmayabilir lafı geçiştirmeye çalışması uzatmamak için olabilir.

  • damla sakızlı dondurma  (13.07.19 11:22:37 ~ 11:23:06) 
şimdi öncelikle şöyle düşünmek lazım bence ailevi problemi olduğunda daha önce size bahsediyor muydu veya arkadaşlarıyla arasında bir problem olduğunda veya kendisi bir problem yaşadığında herhangi bir sebeple,eğer bunları anlatıyorsa maalesef;

aldatıyor.
  • drako  (13.07.19 11:38:32) 
Ayrılık çanları çalıyor. Yalancı kızdan hayır gelmez. Yol yakınken ayrılsın.


  • adwokat  (13.07.19 11:54:09) 
İnsan 6 yıllık sevgilisini tanır. Kiz grubundan mesaj gelmesi ya da patrondan mesaj gelmesi halinde vereceği tatlış gizleme çabası veya “iş için güzel zamanımızı bölmeyelim” tepkisiyle sevgiliden gizlenmeye çalışılan durumlar varmış paniğini birbirinden ayirdedebilir. Eğer anlamsız evham yapan veya mantıksız bir arkadaşın yoksa; insanın hislerine güveniyorum ben.

Tek tavsiyem; Bekleyecekse dedektiflik yapmaması lazım, çünkü bu kendi psikolojisine zarar verir.
  • her giriste sifresini unutan adam  (13.07.19 11:58:48) 
benim telefonumun sarji dakikasi yok seninkinden is yerinden bilmem kimi arayabilir miyim de. ya da ailenden birini ara ailevi bir mesele ozel konusmaliyim de. gozunun onunde ara gercekten sonra konusurken uzaklas telefonu kapat mesajlari kontrol et vs. eger telefonunu vermiyorsa sakladigi bir sey vardir. illa aldatmak diyemeyiz buna.

sacma sapan isimlerle hatta kiz ismiyle kaydedilmis olanlari iyice kontrol et. dikkatini ceken bazi numaralari kendi telefinunla fotosunu cek. whatsappta kelime cumle arama diye bir ozellik var. klavyedeki f3 gibi. oradan su kelimeleri arat;

sakliyorum, suphelendi, gizli, ayril, askim, bulusalim, anladi, anlayacak, konusamam, 1 vb. ...

instagram mesajlarina da bak ne olur ne olmaz. takipcilerine bak tanimadigin yabanci biri var mi.

...

daha fazla yazamayacagim. aldatilgimi ogrendigim geceyi aklima getirdi.
  • batlegolas  (13.07.19 12:57:26) 
süphe olabilir. en güzeli bunlari konusmak bence.


  • black fridayde bos kutuya talim eden adam  (13.07.19 13:21:21) 
bir sürü ihtimal var, en kötüsü arkadaşın aldatılıyor, biraz daha az kötüsü hatun başkasıyla flörtleşiyor, daha da iyimser olursak birisi hatuna yazıyor. polyannacılık oynarsak, aileyle alakalı gereksiz bir mesaj geldi.

6 senelik ilişki diyorsun, geçiştirmeye çalıştığında telefonu bile alsa olurmuş. özel hayat diyenin kafasına kürekle vururum.
  • kimlanbu  (13.07.19 14:00:05) 
Kendimden biliyorum. Böyle şüphelenmeyle hayat filan geçmez. Alsın karşısına sakin sakin konuşsun. Ha şüphelenmekte haklı mıymış? O zaman ayrılır. Ayrılmazsa da kendi bilir.

Aldatıyor mudur aldatmıyor mudur orasını bilemeyiz. Bir insanı böyle bir şeyle suçlamak kolay. O yüzden otur düşün ondan sonra karar ver. Duyuruda birçok kişi zaten cevap vermiş böyle bir şeyin gayet olası olduğunu(mail, iş vs) ama @kimlanbu'nun dediği gibi flörtü de(hatta ötesi) yazmış olabilir. Git konuş az önce de dediğim gibi.
  • bitchesaintshit  (13.07.19 14:12:42 ~ 14:22:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.