[]

sözlükteki hakim grup değişti mi değişiyor mu?

s-400 teslimatı başlığında şukela modunda en başta alttaki entry'nin olması bana göre çok vahim. siz ne düşünüyorsunuz?
eksisozluk.com

edit: ilk beş altı entry bu şekilde maalesef.

 
sozlukteki hakim grup ataturk milliyetcisi insanlardı zaten bu da farkli cizgide bir yorum degil, vahim falan da degil sevindirici bir gelisme.

US airforce'tan medet umanları uzebilir ama.
  • alwayschargeneverbend  (12.07.19 17:29:05) 
Neyini vahim gördün ki? Ortalama bi vatandaşın tepkisi de bu şekilde olmalı bana kalırsa


  • glamdr1ng  (12.07.19 17:35:35) 
oldukça vahim bence de. neylersin ki kutsal devlet anlayışı halen ülkede hakim düşünce. devlet insan için değil de insan devlet için gibi davranılıyor.

durumu şöyle özetliyorum ben kendi içimde: kazı bilmez, kozu bilmez; gelir artizlik yapar.
  • re noreno  (12.07.19 17:36:17) 
neresi maalesef anlamadım. abdnin her yerinden öpmek zorunda mı türkiye?
bizim ne alıp ne almayacağımıza da batı karar vermesin bir zahmet.

ben böyle kararları mevcut hükümetin vereceğini de düşünmüyordum açıkçası, o konuda şaşkınım.
  • gaza gelen  (12.07.19 17:39:47 ~ 17:40:23) 
silahı abd yerine rusyadan alarak vatan kurtulacaksa, seveyim öyle vatanı.

sanırım ak troller destek veriyor. vatan millet ayağı yapıyorlar.
muhaliflerin bu kadar aptal olacağına inanmak istemiyorum.
  • prizmatik  (12.07.19 17:40:02 ~ 17:49:47) 
@glamdr1ng vahim olan da bu işte. ortalama görüşün sözlükte hakim görüş haline gelmesi.
abd'yi yalamayı övmüyoruz ama eleştirel ve analitik bakış açısı sıfır olmuş iyice. abd'nin kucağından kalkıp rusya'nın kucağına oturmak, bir de bununla zafer naraları atmak çok tuhaf.

  • orijinal nick bulamadim  (12.07.19 17:41:25 ~ 17:45:50) 
Bi analiz yapın merak ettim. Bu konuda birkaç tane güzel eleştiri görmüştüm. Sizden de duymak istedim


  • glamdr1ng  (12.07.19 17:46:29) 
Çoktan değişti abicim, artık sözlük üzerine düşünülecek bir yer değil, sokak röprotajlarındaki sifir tiplerin ortalamasından farkı yok.


  • doxanikee  (12.07.19 18:18:55) 
sözlüğün tek hakimi kanzuk'tur. debe'ler kalktığından, devamını okuyayım saçmalığının gelmesinden, sözlük renklerinin bozulmasından ve ekşi şeyler denen emek hırsızlığının başlamasından sonra kimse üç satırdan fazla okumaz oldu. yazan da üç satırdan fazla yazacağı varsa başka yere yazıyor artık.


  • sinek kral  (12.07.19 22:09:20) 
size katılıyorum maalesef.

Bu olay abd kıçı yalamakla açıklanacak bi durum değil. Saçma sapan gaza getiriyor insanlar birbirini ama bu s400'ün bize ne fayda getireceğini kimse açıklamamış. eksisozluk.com hatta bu entrydeki bilgiler doğruysa zararımıza bile denebilir.

Bazıları da gaza gelip ilk kez boykot yemedik, yine yeriz alışığız gibi saçmalamış.Ben boykot yemedim evet ve yemek de istemiyorum bu ne saçma bi mentalite. Saçma sapan konular yüzünden tüm dünya ile papaz olup doları ebesinin nikahına fırlattıktan sonra bi de bokyot mu göreceğiz?

S400'ün alınmasının olumlu hiçbir yanı olduğunu düşünmüyorum. Ya bu kadar aleve verildiği kadar bi etki yaratmayacak ve olaysız dağılacağız ya da yıllardır olduğu gibi dış siyasette çuvallamış olacağız.
  • nundu  (12.07.19 22:17:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.