[]

7 plus’ın ekranını kırdım(ön cam) orijinal mi yaptırayım?

Mantiksiz diyorlar on cam degisimini orijinal yaptirmak icin.
2 yillik telefon, 1200 tl vermeye deger mi cama?yoksa temiz bir yerde 300’e halletmeli mi?



 
300'e orijinal çıkma ekran takılır. 150'den fazla fiyat çeken adamdan kaçın, pilinizi çalar, titreşim mekanizmasını söker, belli olmaz. Tanıdığınız bir yere gidin ya da 150'den fazla isteyene yaptırmayın.
İstanbul'daysanız yardımcı olurum tanıdık telefoncu konusunda.

  • aynabugusu  (12.07.19 19:19:38) 
eğer ön-camsa ekranı değiştirmeye gerek yok. 100 liraya sadece ön-camı değiştiriyorlar. cam ve ekran farklı şeyler. eğer dokunmatik vs çalışıyorsa sadece ön cam değişimi kafi. daha 1 ay evvel iphone 6 ya yaptırdım.


  • jahjah  (12.07.19 20:11:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.