[]

Tinder'da beğeneceğiniz kişileri teker teker inceliyor musunuz?

Çok büyük zaman kaybı değil mi ya bu? Tinder'a girince günlük beğenme hakkım bitene kadar seri like atıyorum(çok uzun sürmüyor zaten). Sonra eğer bi match olursa bakıp beğenmiyorsam unmatch yapıyorum. Oturup teker teker herkesi inceleyip ona göre like atan var mı? Ya da benim yaptığım kötü bi şey mi? İşim gücüm var yani teker teker baksam minimum 10 dakikamı alacak eylem 1 dakika içinde bitiyor bu yöntemle.




 
  • orijinal nick bulamadim  (12.07.19 13:58:13) 
@orijinal nick bulamadim
hahahaah ya sağa kaydırma yerine kalp tuşuna button mash yapmak daha rahat zaten. Sağa kaydırmayla kim uğraşacak dshhs

  • nundu  (12.07.19 13:59:18) 
Tinderla falan alakam yok da sırf merakımdan soruyorum.

10dklık işlem yerine 1 sıklık işlem yapmışsınız.

Kar ettiğiniz 9dkyı nasıl kullanıyorsunuz?
  • levpontryagin  (12.07.19 14:02:00) 
Ilk 0.8sn de falan karar verirsin zaten. Bence de gerek yok.


  • stavro  (12.07.19 14:11:34) 
@levpontryagin

internette zaman geçirmek olabilir, ders çalışmak olabilir, oyun oynamak olabilir. Demek istediğim şuydu; zaten çok yoğun ders çalışmam gereken bi dönemdeyim ama bu sırada twitter, youtube, instagram gibi pek çok zaman çalan platforma da göz atıyorum arada. Bi de tinder'da teker teker layk atma zamanı olsun istemiyorum. Ha belki yeni biriyle tanışırım, iki muhabbet ederiz motivasyonum da hala var çünkü sıkılıyorum da. Bunun sonunda hızlı layk at+beğenmezsen unmatch yap formülü gayet zaman kurtarıcı oluyor benim için.
  • nundu  (12.07.19 14:16:50) 
Cevap için teşekkürler. Ben o kurtardığım 9 dakikaları hep daha saçma şeylere harcadığım için sordum. Belki bir fikir bulurum da o kurtardığım 9 dakikaları iyi kullanırım demiştim.


  • levpontryagin  (12.07.19 14:19:47) 
Ben inceliyorum ya. "Amacı dışında kullanıyoraam"cı tayfayla eşleşmek istemediğim ve geri zekâlı insanlara katlanamadığım için tıklayıp bakıyorum profillerine.

Bio'su boş olanı, tek fotoğrafı olanı, "Amacı dışında kullanıyoraam"cıları eliyorum.
  • elladan  (12.07.19 16:05:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.