[]

Duyurudaki Kriterleriniz

Duyurudaki kriterleriniz nelerdir?

Mesela yeni üye olup duyuru açanlara cevap girmiyorum artık çünkü büyük çoğunluğu troll oluyor. Her yeni üyeye troll demiyorum. Sonra saldırmayın bana :) Sadece nerede saçma sapan duyuru var anlıyorum yeni üye mi değil mi. Bir bakıyorum ve hoooop yeni üye. Ayrıca sürekli duyuru açıp silenlere de cevap vermiyorum. Keşke üye engelleme olsa. Siz beni, ben sizi engellesem :D Bu özellik gelirse çok güzel olur.


 
üye adına bakmıyorum. bilgim varsa cevaplarım, formata uymaya çalışarak geyik cevaplar da vermeye çalıştığım oluyor. trollükle karışık ağır saçmalayan varsa genelde cevap vermek içimden gelmez.


  • orijinal nick bulamadim  (11.07.19 16:48:07) 
Yeni üye olup buraya trollemeye gelen zaten kendini belli ediyor da, benim anlamadığım adamın elinde her türlü imkan var bi' aramayla milyonlarca veriye ulaşacakken (hatta cevabını az çok bildiği halde) geliyor buraya askerde lise diploması istiyorlar mı diye soruyor. Lan yoldan geçen birini çevirip sorsan %90 doğru cevap verecek zaten. Ha o duyuruya da saçma sapan cevap verdim, engellesin beni çok isterim ama böyle sorular görünce dayanamıyorum, cidden bilmemesi saçma geliyor insana, naif adamların sorularına içtenlikle cevap veriyorum ama bunlar garip. :)


  • Beherit  (11.07.19 16:55:59) 
Şu anki üyeliğim yeni olsa da duyuruda senden bile eskiyimdir %99 ihtimal. O yüzden olaya fazla ön yargılı yaklaşma derim gene de.

Benim "gönül işleri" dışındaki kategorilerde pek kriterim olmuyor sonuçta adı üstünde duyuru. Gönül işlerinde de abuk subuk bir tartışma dönmüşse o başlığa uğramıyorum pek.

Diğer taraftan kayıp,hayvan, kan ve duyuru sekmesi haricinde kalan hemen her kategoriyi de incelerim zaman el verdikçe.
  • Psycho Mantis  (11.07.19 16:57:44) 
kullanıcı adına bakmıyorum hiç. O yüzden aklımda bi database de yok kim yeni kim eski diye(birkaç kişi hariç) hatta mesela bazı eski kullanıcıların burda yeni hesabı var muhtemelen ve çoğu kişi bunları üsluptan falan anlıyor ama ben hiç bilmiyorum kim kim.

Mesela senin sorunu okuyunca kullanıcı adına baktım ve ilk kez gördüğümü fark ettim. Benim için yeni bir kullanıcı olabilirdin yani :)

Onun dışında bi prensibim, kriterim yok burda ya. Arada kafama esince cevaplıyorum işte
  • nundu  (11.07.19 17:00:49) 
kullanıcı adına bakmam, bildiğim bir şeyse cevaplarım.
eskiden daha sık tartışmalara falan girerdim, şimdi artık ortalama iyice düştü zaten.
fikrimi yazıp geçiyorum, ancak sinirime dokunan, terbiyesizlik vb. şeyler içeren cevaplar gelirse tepki veriyorum.

kritere sahip olunacak bir ortam değil artık burası.
yaş ortalaması çok düşük, cehalet seviyesi çok yüksek.
eskiden daha dengeliydi.
  • blatta hiberna  (11.07.19 17:04:49) 
kriterim yok, bakıyorum geçiyorum. biliyorsam cevap veririm, bilmiyorsam işime gücüme bakarım. ancak çok hassas olduğum bazı konularda tolerans gösteremiyorum, diğer tüm her şey için kritersizim. kendi kendine eğlenen trollerle ben de eğleniyorum, nefret ve kötülük içeren trollere de kendi kendime akıl fikir diliyor, duyurularına cevap vermiyorum.


  • evde liyakat kalmamis  (11.07.19 17:27:01) 
hiçbir kriterim yok.

soruya bakıyorum, fikrim varsa cevaplıyorum. bu kadar basit. hiç nickname falan bilmem.

bu arada infona baktım da sen de yeni üye sayılırsın. biz de seni mi ezikleyelim şimdi? yapma öyle.
  • sir gawain  (11.07.19 17:27:25 ~ 17:30:50) 
Ben genelde dalga geçiyorum ama yönetimdeki arkadaşlar aşırı ciddiye alıyorlar işlerini.


  • [GODDARD]  (11.07.19 20:06:51) 
Kritetim yok.


  • stavro  (11.07.19 21:00:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.