[]

Hangi laptop'u almalı?

Evet evet yıl 2019 hala laptopum yok falan filan tamam?

Tez yazmak için laptopa ihtiyacım var. Fazla bir bütçem yok. Hatta şuanlık bir bütçem de yok. Hem işimi görebilecek hem de en azından beni bir iki sene götürebilecek fiyatına göre kalitesi "iyi" olan laptop önerilerinize açığım


 
sadece tez yazılacaksa i3 yada celeron işlemcili uygun bir laptop alınabilir. hatta word için kullanılacaksa ikinci el bir şeyler dahi bakılabilir.

urun.gittigidiyor.com

not: linkteki ürünle ya da site ile bir alakam yoktur.
  • rosencruz  (11.07.19 15:21:34) 
Bütçe belirtmediginiz için model önerim yok ama mümkünse i5 bir makine olsun, yapabilirseniz ssd li bir model alın veya sonradan takviye yapın, 7nci ve 8nci nesil olabilir, dahili gpu olması yeterli. Aynı amaçla hdd li i3 bir makina aldık word pdf okuyucu ve tarayıcıyı aynı anda çalıştıramaya gücü yetmiyordu..


  • superior  (11.07.19 15:49:36) 
Hocam merhaba, ben yaklaşık 2 sene önce şöyle bir alet almıştım belki işinizi görür:

www.vatanbilgisayar.com

Sadece 32gb depolama alanı var, yani bilgisayara çok fazla müzik, film falan kaydedemezsiniz demek oluyor. Sadece internete girmek ve yazı yazmak için iyi.

Düşünürseniz, ben aldığım aleti çok az kullandım. Ankara içindeyseniz uygun bir fiyata bırakabilirim.
  • plutongezegendegilmi  (11.07.19 16:52:47) 
@plutongezegendegilmi teklifiniz için çok teşekkür ederim fakat istanbulda ikamet ediyorum.

Diğer cevaplar için de teşekkür ediyorum
  • morgenstern  (11.07.19 17:14:50) 
3000 tl civarına amd ryzen5 işlemcili laptoplar var. fiyat-perf oranı yüksek.


  • orpheus  (11.07.19 18:25:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.