[]

İcralık araç alma ?

Sevgili romalılar

İcralık araç ihalesine gireceğim bugün. Öncesinde gidip göreceğim. Çok anlamam araçtan ama bi tipine bakacağım. Araç çok yüksek ihtimal rahmetli fleercorpun. 2016 a3.
Neye dikkat edeyim?
Önerebileceğibiz ne var ?
Varsa öneriniz alırım bir dal

 
arabayı alıp expere götürme şansın yok, oturup çalıtırma şansın yok, motorunda elektronik beyninde sıkıntı var mı anlama şansın yok. en fazla eline bir ölçüm cihazı alıp kaportada boya var mı ona bakarsın. eğer piyasasının %20 kadar altına alabiliyorsan denenebilir bir risk. ama %19 altı için bile fazla riskli.

ayrıca arabanın anahtarı yediemin otoparkında kaybolabiliyor, ihaleyi kazansan da bize bir beş bin ateşle anahtarı bulalım diyebiliyorlar.

bunlar benim sağdan soladn duyduklarım, çok araştırmıştım zamanında ben de.
  • reanarchy  (11.07.19 11:29:06) 
evraklarla bak araç yürüyerek mi gelmiş çekici ile mi. aracın içine gir sağını solunu kurcala bakalım nasıl evraklar çıkacak. yapılan bi işleme ait fatura bakım kağıtları vs.


  • ergenpezeveng  (11.07.19 11:36:23) 
hocam araçtan çok anlamıyorsan neden böyle bir riske giriyorsun ki?


  • prizmatik  (11.07.19 11:36:46) 
Aracın genelde içindeki donanımı söküyorlar ona dikkat edin.
Kolsoldaki multimedyayı ekranı, tuşları , vites kolunu sökmüş olabiliyorlar

  • kitik  (11.07.19 11:46:11) 
forum.donanimhaber.com

bu başlığı okuyun. sorularınızın %90'ına cevap alırsınız.
  • mutlu yillar sana  (11.07.19 11:47:55) 
@prizmatik. Ucuz olacagin dusundugum icin hocam


  • jamiryow  (11.07.19 12:00:58) 
Hiç bulaşmayın.


.
  • kartallar yuksek ucar  (11.07.19 13:02:38) 
ucuz etin yahnisi yenmez bro, sana astarı yüzünden pahalıya gelir. hiç bulaşma.


  • '  (11.07.19 13:13:20) 
bu konular çetrefili bol konular. eğer uzmanlık alanın değilse bu topa hiç girme derim ben. ya da yanına bilen birini al onunla aracı inceleyin.


  • teritori  (11.07.19 13:54:42) 
aracın dıştan görünmeyen ama sökülmesi zor olmayan özellikle elektronik parçalarının fiyatlarına bak internetten (beyin,sensörler vs.) ondan sonra tekrar düşün.
anahtar, far beyni,aracın kendi beyni, bir kaç parça daha sökseler en az 30 bin eder.

  • slogan bulamadik  (11.07.19 14:55:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.