[]

Dolar ne olacak?

Sb




 
#herşeyçokgüzelolacak


  • vladimirdökümov  (10.07.19 20:53:16) 
Ben tırmanacak diyorum, sonbahara kalmadan.
YTD

  • stavro  (10.07.19 20:55:07) 
twitter da @mrarslanoglu var. analizleri çokca tutuyor.

bence
5.50 veya 5.40 maksimum sonra 6 ya doğru gidecek gibi.
  • walter white kilikli  (10.07.19 20:55:40) 
şimdi bu gurbetçi ve belli başlı ithalat kalemlerinin azalmasından dolayı mı


  • same idiot  (10.07.19 20:56:31) 
bu sorunun cevabını bilmek pek tabii imkansız ama iyiye giden hiçbir gösterge yok gibi. s-400 ve doğu akdeniz meseleleri ümüğümüzü hepten sıkacak. kaldı ki bu sorunlarımız olmasa bile ciddi sorunlar yaşıyorduk.

umarım yanılırım ama ben 8-9'u aşacağını ve çok ciddi sonuçlarla karşılaşacağımızı düşünmeye başladım. gidişat normal değil. hele ambargo falan yersek ohoo... cidden fena olur.
  • der meister  (10.07.19 20:56:41) 
FED faiz indirmeyecek beklentisi var. Bununla birlikte TCMB faiz indirecek, indirip indirmeyrcegi degil ne kadar indireceği tartisma konusu. 150-200 puan tartisiladururken baskanj faiz indirmiyor diye gorevden aldi adam bir de. Dusunun faiz olayini simdi.
Edit: fed beklentisi tersine donmus sanirim.

  • stavro  (10.07.19 21:01:09 ~ 22:20:38) 
FED faiz arttirim donemini bitirdi indirime basladi.Bu tarz degisimler 6-7 yilda bir oluyor.Cok major bir degisim.Eger Tayyipin faiz teorileri ve S400 olayi olmasa su an tum dolarlarimi satardim.Satmamamin tek nedeni ustteki iki olay.DOlar bence gecmis 5 senedeki getirilerine yaklasamayacak.


  • turkuaz  (11.07.19 11:40:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.