[]

türkiye'de ucuza yedek parça olarak gtx 970m kartı bulmak?

selam,

benim bir qosmio x870 emektarım var ve içinde normalde 670m var o da bozuldu. manevi değerinden dolayı bilgisayarı elden çıkarmak da istemiyorum yalnızca oyun oynamalık ama çok da fazla performansa ihtiyaç duymayan biri olduğumdan idare edecek bir bilgisayar haline getirmek istiyorum. ssd olsun ram olsun her şeyi güncelledim şimdi grafik kartını da güncellemek istiyorum ancak qosmio x870ler için yedek parça satan bir yer biliyor musunuz?

tercihen istanbul içi

 
hocam mecidiyekoy de tanıdık var
gotur
yaparlar
  • kingcyrax  (10.07.19 14:56:37) 
O modelde ekran kartı değişebiliyor mu ? mxm mi


  • fezagezgini  (10.07.19 15:05:37) 
@fezagezgini evet değişiyor mxm. şu anki 670m arada sırada çalışıyor arada çalışmıyor mavi ekran yememek için tamamen çıkarttım artık.


  • viyana kangurusu  (10.07.19 15:14:46) 
@kingcyrax neresidir?


  • viyana kangurusu  (10.07.19 15:15:03) 
upel bilgisayar diye arat
vedat bey
oğuzcan bey in arkadasıyım de
fiyatta yardımcı olur
  • kingcyrax  (10.07.19 15:22:35) 
Aynı sorunu ben de monsterde yaşıyorum, dahili ekran kartı var allahtan. Beniklmki gtx 770m


  • olaylar olaylar  (10.07.19 16:24:36) 
dahili olan bende de idare ediyor ama en düşük özelliklerde ortalama bir fps sağlıyor. intel hd 4000 var dahili olarak.


  • viyana kangurusu  (10.07.19 17:06:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.