[]

TTnet Kontratlı Abone Tarife Değişimi.

Bir süre önce ablamları aramışlar. ballandıra ballandıra bir tarifden bahsetmişler.

güya yeni bir tarifeymiş şöyle iyi, böyle iyi derken ablamda fazla anlamadığı için kabul etmiş. yine de sormuş limitini, görevli 10 bilgisayar kaldıracak kadar olduğunu söylemiş. nasıl bir benzetmeyse artık.

neyse uzatmayalım. mevcut tarifeleri 8mbs'e kadar 4gb limitli.
böyle tarifemi olur yahu. 8mbs ile 4gb'ı geçiyorlar haliyle.
ilk 3 ay 19.90 olması gereken fatura 50tl+ gelmiş hep.

şimdi tarifeyi değiştirmiyorlar kontratlı oldugu için.
iptal ederlersede modem ücreti + farklar falan 200-250 lirayı bulur diyorlar.
Benim bildiğim kontratlı da olsa bir alt tarife olmadıkça üst tarifelere geçilebilmesi lazım. bu resmen adam kandırmaktdır. 4gb mı 10 bilgisayar kaldıracak.

Fazla resmi işlerle bulaşmadan bu tarifeyi değiştirebilirmiyiz. 2 yıllık kontrat kalsın yine netlimitsiz'e geçsinler bari de limit aşım olayı olmasın.

 
ttnet online işlem merkezine girip, tarifelerini değiştirebilirler.
dikkat ayın son günü tarifelerini değiştirsinler yoksa hem 1mbit 4gb kotalı ve 8 mbit 4gb kotalı ücreti öderler bu da demek oluyor ki tarifeyi ayın son günü(fatura kesim tarihinden sonra) değiştirmezlerse iki tarife ücretini birden öderler
(bkz: ben yandım eller yanmasın)
  • hoot  (07.04.10 21:56:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.