[]

balıkesir'de dört gün

13-16 nisan arası balıkesir'de olacağım. kalacak yer olarak "çömlek otel" ayarlanmış. dört gün boyunca her sabah saat 8.30'da balıkesir üniversitesi, çağış kampüsü'nde olmam gerekecek. sanırım kampüs biraz şehir dışında. kalacağım yerden kampüse sabahın o saatinde ne kadar sürede giderim? çömlek otel de sanırım milli kuvvetler caddesinde.

ayrıca balıkesir'de nerelere gidilir, nereler görülmelidir, ne yenir, nerede yenir? önerilerinizi bekliyorum.


 
kampüs bigadiç yolu üzerinde. ~20km şehir dışında. haftaiçi kapalı spor salonu önünden kalkan minibüslerle 1.25tl'ye gidebilir, 830'da kampüste olabilirsin. kapalı spor salonu çömlek otele yakın, yürüyerek ulaşabilirsin. kampüse ulaşman minibüs hareketinden sonra yaklaşık 30dakka kadar çeker. yalnız ayın 12sinde kampüste vizeler başlıyor. sabah 9 oturumuna yetişmek içi minibüslere rağbet artar, beklemek zorunda kalabilirsin uyarayım. araban varsa rahatsın, kampüs yolu düzgündür, 20 dakkayı bulmaz gitmen.. fef'e gelecek olursan beklerim. :)

balıkesirde görülecek pek bi yer yok desem:) topu topu 2 ana cadde var. bi müze var merkezde saat kulesinin yanında orayı görebilirsin, bursa yolu üzerinde yaylada avm var gezebilirsin, şan sinemasına ya da yayladadaki cinemarine sinemasına gidebilirsin. yemek içinse merkezde yıldız lokantası var sulu yemekleri iyidir, çavuşoğlu pide-lahmacun-kebap salonu var kuşbaşılı pidesi güzeldir. postanenin yanında dürümcü var, pizzapizza mevcut.
  • cyclops  (07.04.10 21:57:49 ~ 22:02:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.