[]

eylül'de izmir - gümüldür'de tatil yapılır mı?

Merhaba,
Tatili ancak Eylül ayında yapabiliyoruz, geçen sene Fethiye'ye gitmiştik. Bu sene İzmir- Gümüldür'e gitme planımız var ama o tarihlerde havalar nasıl olur? Denize vs girilebilir mi? Gümüldür biraz rüzgarlı diyorlar da o yüzden kafam karıştı. Hiç gitmedim daha önce İzmir'e ilk olacak..



 
Eylül ilk yarısı ise bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.


  • faithless  (10.07.19 11:55:01) 
Gümüldür biraz tuhaf bir yer.
Gece adam gibi eğlence mekanı bulamazsın, ufak bir çarşısı var orada da yaş ortalaması büyük insanlar dolaşıyor. Gündüz denizi şehir merkezinden gelen insanlar sayesinde çok kalabalık oluyor. İzmir çevresi düşünüyorsan Kuşadası - Çeşme tavsiye ederim.

  • kanlakarisikyagmur  (10.07.19 11:55:50) 
gümüldür kafa dinlemek için 10 numara yer. ben de olsam aynı tercihi yapardım. güzel kamp alanları vs vardı. ister kendi çadırınızla ister oradaki çadırlardan birinde kalabiliyordunuz. bu tarz yerler kafa dinlemek için güzel olabilir. gerçek tatil bu bence.

eylül ilk yarısı sorun olmaz gibi geliyor. yine de çadırda kalacaksanız üzerinize örtecek biraz kalın bi şeyler alabilirsiniz.
  • ergenpezeveng  (10.07.19 15:15:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.