[]

Sevgiliden ayrılma gazı versenize

3.5 yıllık ilişkiyi kafada bitirdim de pratikte bitiremiyorum. Ayrılma konuşmasını yapma fikri bile kendimi çok suçlu hissettiriyor. Şimdi ağlayacak falan, eşyalarımı gönder falan diyecek bir sürü iş. Üzüntü keder. Ama ilişki de yürümüyor. Birbirimize uygun değiliz yani uzadıkça da daha kötü oluyor. Bir gaz verin de ayrılayım şu kızdan ya.




 
onu yüzde yüz sevmediğini düşünüyosan, başka birini daha fazla seveceğini düşünüyosan ayrıl. karşındakini üzmeyim dersen kendini üzmüş olursun. hayır işi yapmıyosun sonuçta karşındaki elbette üzülecek ama sen daha önemlisin. kızlar ayrılırken duygu sömürüsü yapmayı sever senin için şunu şunu yapmıştım diye de başına kakar. son olarak da ayrıl sana kız mı yok :d


  • ortayakor  (09.07.19 23:47:18) 
Ayy ne kadar da sevmiyorsun :(
Esyalari onden topla, konusmamiz lazim de disarida bir yerde bulusun. Konusmamiz lazim sozu zaten onu da biraz hazirlayacaktir.

  • somethinginthewayshemoves  (09.07.19 23:47:45) 
Kafanda bitirdiysen reelde de hiç olmamış gibi uzatmadan çıkar hayatından. Yeniden doğmuş gibi hafifleyeceksin.

(bkz: kapatınca oh be kafa sikiyormuş denen şeyler)
  • ruhen hastayim ben  (10.07.19 00:21:33) 
bir de uygun olsanız kaç sene sürecekti acaba ?


  • prizmatik  (10.07.19 00:52:46) 
Yaparsın hiçbir şey olmaz. Aslansın, kaplansın, her türlü yırtıcı kuşsun ya. At gibi adamsın at.
Ayrıl bitsin be olum.

  • cay koy geliyorum  (10.07.19 01:08:37) 
O çocuk biraz maldı zaten ayrıl gitsin knk ya. Böyle erkek mi olur bırak bırak...


  • Tears of Devil  (10.07.19 10:32:49) 
vallahi ayni durumdayim ya! methametim el vermiyor yemin edeim. kıtanıyor insan. ama işte olmaycak da o da belli :((


  • everythingok  (10.07.19 18:11:23) 
Mutsuz olduğun bir ilişkiyi sırf o üzülecek diye devam ettirmemelisin. Bu ikinizi de çıkmaza sürükleyecektir. Düzgün bir şekilde yani iki medeni insan gibi ilişkinin neden devam edemeyeceğini konuşup ayrılmalısınız.


  • Flamboyant  (11.07.19 16:29:15) 
''Bir gaz verin de ayrılayım şu kızdan ya''

Şu bile kıza acımama yetti. Yazık. Dalga geçer gibi cümle kurmuşsun. Kız keşke aklını kullanıp kendi bitirse. Ha troll olma ihtimalinde var çünkü buraya gelip böyle enteresan duyuru açmazdın.

Fazla uzatmaya gerek yok. Sevmiyorsan git konuş bence.
  • bitchesaintshit  (11.07.19 16:33:56 ~ 16:35:47) 
gaz, veriyorum hazır ol: ayrıl coco.


  • for day to break  (11.07.19 16:49:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.