[]

memurluk için eskişehir mi antalya mı

ankarada ikametim ama bu iki şehirden birini düşünüyorum. ikisinden de mülakata kaldığımı varsayarsak sizce hangisinde kabul edilmem daha yüksek ihtimal ve yaşam açısından hangi şehir sizce.




 
Ne beklediğine bağlı olarak değişir ama bence Eskişehir


  • elorelia  (09.07.19 22:25:50) 
ben buna cevap veremedim demin, sanırım açılışı bi sözlük yazarının yapması lazımmış

neyse gel ya takılırız eskişehirde ama havası hafif meşrebi geçtim baya pavyon dilberi
  • same idiot  (09.07.19 22:27:12 ~ 22:28:09) 
ikisi de güzel şehir, deniz kum diyorsan antalya.


  • mikahakkinen  (09.07.19 23:14:31) 
benim annem babam teyzem vs herkes memur. yer: eakisehir.

simdi... memursun. sabah 8 aksam 5. zaten sana cokca vakit kaliyor. daha fazla vakit kalsin istersen eskisehirde yasaman cok avantaj saglar. cunku eskisehirde her yer her yere cok yakin. aldigin maas 3 4 5. eskisehirde kiralar uygun. paran da sana kalir. ankaraya istanbula hizli tren var. bos zamanlarinda artan paranla gez dur. eskisehirin havasi guzel, sicaktan bayilmazsin. antalyada yasanmaz, klima parasi cikar bir de. antalya karisik sehir. denizi de hic guzel degil bence. her yaz gideriz akrabalar var diye her yaz da nefret derim. eskisehirde kuturel etkinlik cok, yesillik cok, sehir guzel nezih. hem eskisehirin de fake plaji var artik kentparkta. aquapark da var yani. cok deniz istersen de yazin izin gununde artan paralarinla bol bol gezersin.

bir baskadir benim memmmleketimmm.

sanki eskisehiri pazarliyorum gibi oldu ahaha. ne cikarim varsa.

sehir milliyetcisiyim de ben biraz.
  • batlegolas  (10.07.19 00:46:01) 
ya ben denizi çok seviyorum ama hep ankarada yaşadığım için iklimine özellikle yaz nemine vs alışabilir miyim kaygım o yönde. memurum zamanım bol olursa dediğin gibi sahilde denize bakmak bile yeter benim için. ama eskişehir de eve yakın. bilemiyorum.
eskişehiri biliyorum bu arada birkaç yıl yaşamıştım cok güzel yer.

  • papuayenigine02561  (10.07.19 01:04:26 ~ 01:05:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.