[]

Avengers end game hakkında soru - spoiler

Avengers end game hakkında soru - spoiler
Avengers end game hakkında soru - spoiler

Bu filmi yeni seyrettim. Bir kaç sorum var.

1- capt en son 1970lere geri dönüp orda carterla kaldı. carter 1945te veda etti cape, yani aralarında yaş farkı var , değil mi. carter genç görünüyor da.

2- Bu son filmdi sanırım. iron manın sözleşmesi bitti. O karakterler ne olacak yani iron man, hulk? thor devam edecek gibi galaxy guardiansta. spider man de. amnt man da. black panter de film bulur. Dİğerleri bitiyor sanırım yani iron man ve hulk? Çocukluğumuzun karakterleri?

3- Zamanda geri gidip getirilecek diyorlar ölenler de, natasha ve iron man, olmaz değil mi öyle bir şey?


4- Çizgi romanlarda bu olaylar oldu mu thanosla filan yoksa farklı bir konu muydu bu film?

5- ilk başlarda hulk demişti ki zaman yolculuğnda geçmişte bir şey değişirse geleceği etkilemez. capt geri gitti ve onların yanında belirdi yaşlı hali. Yani etkilemiş geçmişe gitmesi ki geleceğe gelebildi. Biraz çelişti gibi geldi teorisiyle. nebula geçmişteki kendisini öldürdü ve kendisinin yok olması lazımdı, olmadı.

6- capt hangi sözünü uyguladı da geçmişte kaldı iron manın, orayı anlayamadım. O edemediği dansı edebildi sonunda.

 
1- yani evet aralarında yaş farkı var fakat captain çok yavaş yaşlanan birisi. o deneyden sonra böyle bir özellik kazandı o yüzden yaş çok sıkıntı değil.

2- downey jr'ın sözleşmesi bitti. iron man önümüzdeki zamanlarda yeni bir karakterle gelebilir, gelmeyedebilir. kızı gelecek başa geçicek falan diyorlar. çok söylenti var. şimdilik spiderman onun yerini almış gibi. hulk'un sözleşmesi bitmedi diye biliyorum.

3- natasha için çok teori üretiliyor fakat geri dönme olayı yok vormirde ölenler için. başta gamora gelirdi zaten.

4- thanosla ilgili çok hikaye var fakat buna benzer bir savaş oldu. çizgi romandaki savaş çok daha farklı. thanos gerçekten filmlerde çok insancıl gösterildi. çizgi romanda daha daha kötü birisi.

5- www.youtube.com bu kanaldaki videoları göz atmanı öneririm.

6- bu soruyu anlamadım.
  • false pretension  (08.07.19 23:40:48) 
@false pretension iron man 4 olarak mı geri gelir?

1970e geri döndü sanıyordum da, 1945e geri dönmüş okuduğum kadarıyla. Yani o zamandaki captain buz altında, 2010larda çıkacak ama aynı anda bir yaşlı captain daha olacak diye düşünüyorum
  • CursedChico  (12.07.19 00:40:16) 
downey jr. artık marvel filmlerinde yok. bu yüzden iron man 4 olacağını pek zannetmiyorum. yeni bir karakterle farklı bir personayla devam edebilir.


  • false pretension  (12.07.19 00:52:03) 
Şu soruları da ekliyorum

7- 1995te fury görüp iniciative kurmak istiyor. 2000lere kadar bir şey bulamıyor mu captain marvel hariç, ne oluyor o süreçte?
  • CursedChico  (13.07.19 16:02:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.