[]

philip mi morris ?

sevgili comrad's

bu philip morris turkey'de şartlar (maaş vs) nelerdir aşağı yukarı şu aşağıdaki pozisyonlar için ? bilen var mı

1. project engineer
2. Porccesslead
3. Line lead
4. accoun manager

napıyor bu insanlar ? bir de odtü inşaat mezunu bir arkadaş var manager pozisyonlarının birinde. ne alaka mesela ?

 
içerde çok farklı alanlar var. Lojistik, tesis bakım, yeni yatırım gibi bölümler var. onlardan birinde çalışıyordur. şuan çalışan en büyük tesislerden biri diyebilirim.

maaşları ve şartları iyidir
  • MiraTaurus  (08.07.19 13:54:22) 
bu tarz şirketlerde çok sık rastlanan bir şey alakasız mühendislik bölümlerinden mezun insanların alakasız işler yapması. çok gördüm ben boğaziçi, odtü mezunu mühendislerin satış departmanında çalıştığını mesela.

şu an maaşlar ne kadar falan gibi spesifik bilgim yok ama philip morris çalışanlarına verdiği maaş, tanıdığı imkanlar anlamında en iyi bir kaç şirketten birisi.
  • cay koy geliyorum  (08.07.19 14:19:40) 
mühendis sadece mühendislik yapacak diye bir sey yok. mühendislik diplomasi sizin analitik basarinizi kanitlar mesela. bundan dolayi bu tarz alanlara girebilir.


  • black fridayde bos kutuya talim eden adam  (08.07.19 16:46:11) 
mühendis ark muhtemelen satisla baslamis oradan yürümüstür. fabrikada degilse mühendislikle alakasiz satis, pazarlama, digital, hatta IT'de olabilir.
maaslarin tr ortalamasina göre iyi oldugunu söyleyebilirim. hatta gecen sene ekonomik kriz nedeniyle de düzeltme aldilar maaslara.
yani ilk giriste düsük tutmazsaniz güzel paralara calisirsiniz.
ama pozisyon bazli bir dolu degisken var maas araligi veremem.
bir de ayni pozisyona yeni girenle 10 yildir calisan da ayni olmuyor.

ama tr ortalamasina göre iyidir öyle diyeyim.
  • kaputt  (08.07.19 17:22:20) 
@kaputt
Key account manager idi yamulmuyorsam.
Tr ortalamasına göre iyidir ne demek mesela project engineer 10 bin mi alır
Ne bileyim müdür 15 mi alıyor. Ne kadar iyidir tr ortalamasına ve tr ortalaması nedir onu da bilmiyorum.

Sizin cevap IK cı cevabı olmuş. “Bizim skalamızın altında/üstünde “ :) tamam da baba skalanız ne yani ? Diyemedim ya la onlara sana çemkirdim o yüzden
  • jamiryow  (08.07.19 18:06:48) 
Key account manager dedigin pozisyon managerlik degil aslinda. satis uzmanina key account manager diyorlar musteri hesaplarini yonettikleri icin. satis departmani icin illa ki belli bir bolumden mezun olmana gerek yok insaat muhendisi de kamu yonetiminden mezun olmus birisi de bu isi yapabilir.


  • hi there  (08.07.19 22:01:16) 
@hi there
Allahını seven üzerime maaş bilgisi atsın key account manager ya da project engineer için

  • jamiryow  (08.07.19 23:20:08) 
@jamiryow 3 sene tecrubeli bir arkadasim 7-8 bin gibi bir teklif aldi key acc. manager pozisyonu icin


  • hi there  (09.07.19 19:34:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.