[]

procreate ve ipadpro 2017

Merhabalar

Teknik bazı sıkıntılar yaşıyorum. Elimde macos sierra, 2,3 işlemci, 4 gb bi macbook pro bilgisayar var.
Fakat kendisi ile photoshop bile açamıyorum. App Store'a götürüp bakımını vs yaptırmak mı akıllıca?

Yoksa ipad pro 2017 alıp Procreate indirip çalışmama bu şekil mi devam etsem? (kalem almam gerekecek tabi artı olarak) Ben freelance çizim yaptığım için ipad in sürekli yanımda olması artı gibi duruyor ama tabi photoshop vs kullanabilir miyim bi macbook un verdiği çalışma koşullarını aratır mı ne olur?

Beni bi aydınlatın lütfen :( teşekkür ederim.

 
apple store falan pek işe yaramaz, takabiliyorsan ram ve ssd tak, upgrade et.

ipad pro 2017 ve 2018 arasında dağlar kadar fark var, ben olsam 2017 almam. çizim için yeni kalem de daha iyi.
  • passion rules the game  (07.07.19 16:25:11) 
2018 iPad pro baya cazip görünüyor ama her işi görüyor mu o programlar bir araştırmak lazım.


  • chavezding  (07.07.19 22:07:25) 
iPad Pro’larda artık Adobe de olacaktı, gelmiş bile olabilir. Yakında photoshop da gelecek mi bi araştırın. Elbette bunların yıllık belli ücretleri oluyor. Procreate tek seferlik 70 tl.

iPad Pro 2018 ve 2017 arasında baya fark var gerçekten ama fiyat olarak da fark var. Alabiliyorsanız 2018 alın. Yok alamıyorsanız yurtdışı düşünün, Amazon USA’da ucuz olmalı.

Amerika da olmazsa kalemi ikinci el alın. Bu da olmazsa ikinci el düşünürsünüz belki garantisi devam eden.

Hayırlısı olsun :)
  • damba  (07.07.19 23:18:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.