[]

Yeni başlayanlar için dedektif romanı önerir misiniz?

Bir abimiz dedektif romanı okumak istiyor. Çok fazla kitap kültürü yok. Ona kolay okunan bir dedektif romanı alalım dedik. Ne önerirsiniz?




 
Sherlock Holmes kitaplarının hepsini tavsiye ederim


  • Opaug  (06.07.19 21:15:34) 
john verdon'un kitaplarina bakiniz. aklindan bir sayi tut, gozlerini simsiki kapat, şeytanı uyandırma, peter pan olmeli. bu kitaplar bir seri. polisiye romanlar. bas karakter dave gurney emekli bir dedektif.

guzel, ben seviyorum. ilk ikisini lisede okumustum. ucuncuyu universitede okudum ama daha dorduncuyu almadim araya baska kitaplar kaynadi.
  • batlegolas  (06.07.19 21:17:44) 
Val McDermid'in Tony Hill ve Carol Jordan serisi de olabilir belki, dedektiften ziyade suçlu profili çıkaran bir psikiyatrist ile ilgili ve Wire In The Blood dizisinin kaynağı. Olur da beğenirse diziyi falan da izler belki. 10 kitap falan var yanılmıyorsam, sonuncusu bayağı kötü ama çoğu sürükleyici.


  • sopiro  (06.07.19 22:08:08) 
Grange kitapları polisiyedir


  • basond  (06.07.19 23:09:46) 
Agatha Christie 'nin bütün romanları.

Beğenmediği olursa gelsin beni ayıplasın.

Not: Ne güzel. Bugün herkes kitaplardan konuşuyor :)
  • Mirket  (06.07.19 23:26:25) 
Jean christophe grange, harlan coben

behzat ç. serisi :)
  • piranase  (06.07.19 23:52:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.