[]

hangi ayakkabı ve çanta ve oje vs vs

ince askılı, vücudu saran, dantel, kalem lacivert elbise ile nasıl bir ayakkabı ve çanta kullanırdiniz? düğünde giyilecek. oje rengi olarak ne seçerdiniz? ve saç modeli makyaj tonlari, aksesuar; yani her şeyi soruyorum :'')




 
Giyeceğin elbiseyi Google görsellerde aratıyorsun. Benzer kombinler çıkıyor.


  • musmus  (06.07.19 18:42:59) 
bir türlü çıkmadı elbise, buraya yazmadan önce bakmistim :(


  • yuvarlanantencereninkapagi  (06.07.19 19:25:14) 
krem veya bej rengi ayakkabı ve çanta kullanırım. böyle bir imkan yoksa da hiç acımadan siyah ayakkabı ve siyah çanta kullanırım.

french manikür yaptırırım veya sevmiyorsanız nude tonda bir oje sürerim. eğer ayakkabı krem veya bejse ve burnu kapalıysa kırmızı veya bordo oje de olabilir. ayak parmakları görünecekse yine nude olmalı, veya seviyorsanız parlak altın rengi de olabilir. ayakkabı siyahsa kesin nude bence, çok renk cümbüşü olur renkli ojeyle.

ya bakır ve şampanya renklerinde makyaj yaparım ya da kullanabiliyorsanız şarap renginde. oje de buna göre olabilir; ilk seçenek için altınımsı oje ikincisi için kırmızı veya bordo, gibi.
  • bir garip melek  (06.07.19 21:42:14) 
Lacivert renk ile su yeşili ayakkabı kombinlediğim ve akşam davetlerinde giydiğim bi süper ikilim var. Laciverti zıt renkler ile seviyorum ama ton da önemli. Benimki klasik iş davetleri olduğu için ben stiletto ile giymiştim ama size tavsiyem bilekten tek incecik bantlı sandalet giyin kalem elbise ile. Düğünlerde artık çok klasik takılmıyorum ve genelde saçımı salaş ay kuyruğu yaptırıyorum. Benim elbisemde siyah bordür vardı çantam minicik askılı bi siyah çantaydı. Makyajda bronz tonlu göz makyajı ve nude ruj kullanıyorum.

Yeşil ayakkabı fikrini sevmezseniz de ( pastel bi tondu korkmayın vart yeşil değil ) taba renkli burnu açık yüksek topuklu yine bilekten incecik bantlı bi sandalet olabilir ( yanı açık burnu açık sadece topuk kapalı olanlardan ) küçük bronz tonlu taşlı bi el çantası ya da hafif desenli pırıltılı bi ufak el çantası bile olabilir.

Parlak olmayan gri sandalet, gri tonlu bi ufak cluch olabilir.

Oje için french veya nudedan şaşmayın bence elbise dantelli ise.
  • photo85  (06.07.19 22:54:33) 
Aksesuarı unuttum. Elbisenin yaka modelini yazmamışsın sanırım ince askılı ise yakası da açık . Saçım at kuyruğu olacaksa uzun sallanan bi küpe.( ama taşlı avize değil, sade ve şık belki zincirli bişi , çanta ayakkabı rengine göre gümüş ya da rose )
Saçım açık olacak ise yaka dekoltem fazlaysa boyunda ince bi kolye.
Yaka kapalı saçlar açıksa tek bilekte kocaman bileğe oturan kalın bileklik/bilezik ve tek bi yüzük.
  • photo85  (06.07.19 23:00:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.