[]

Hangi evi secmeli?

Kurumum lojman verecek.

Bir tanesi calistigim yerle karsi karsiya. 8-10 yillik daireler. Ancak dairenin teslimati bir iki ayi bulacak. Benim ise mevcut kirada oturduğum yerde bazi sikintilarim var. Bir gun bile kalmaya tahammulum yok.

Diger lojman ise anadolu yakasinda. Arada baya mesafe var fakat servis var. Tek sikinti esimin isyeri besiktasta. Fakat o da 3 gunde bir ise gidiyor, fazla sorun olmaz. Ayrica buradaki daireler sifir, belki bazisi bir sene kullanilmis. Kapali otopark var. Cevresi nezih. Keyifli bir yer. Ve hemen teslim.

Hangisini secmeliyim sizce?

 
Ben olsam, her gün yol çekmektense 2 ay sabredip, iş yerinin karşısındaki lojmana geçerdim. İstanbul'da bir yakadan bir yakaya gitmek,servis olsa dahi sıkıntı, zaman kaybı.


  • Rh Negatif  (06.07.19 12:18:01 ~ 12:18:13) 
Yakındaki


  • kobuzchu kiz  (06.07.19 12:22:47) 
Yakındaki +1
2 ay sabredeceksiniz, öbür türlü o yolu her gün giderken söveceksiniz tahammülünüz giderek azalacak.

  • bir nick var benden iceri  (06.07.19 12:23:42) 
O problem neyse coz bir sekilde ve 2 ay sabret.


  • brkylmz  (06.07.19 12:32:13) 
Servis kaç saatte gidiyor o önemli. Çalışma saatleriniz vs. Ben anadolu yakasında oturmayı tercih ederdim çok uzun sürmüyorsa. Yasam şartları o tarafta çok daha iyi çünkü. Işiniz hayatınız değil. Haftasonu daha kaliteli vakit geçirir daha nezih yaşarsınız.


  • kafanguzelolmus  (06.07.19 12:46:16) 
Ben bir sure evime yurume 2 dakika uzaklikta calistim. Hayatimin en kaliteli dilimiydi. Harika bir sey evin dibinde calismak.


  • black fridayde bos kutuya talim eden adam  (06.07.19 13:08:39) 
Yakın olan. Şimdi yaz mevsiminde masefe çok önemli gelmeyebilir size ama kışın o soğukta yarım saat daha uyuyabilseydim keşke diye ağlarsınız.
İşin eve yakın olması çok zaman kazandırır, gününüz bereketlenir siz de şaşırırsınız. Ofis eve 5dk yürüme mesafesindeyken hem çok mutlu uyanırdım ulaşım kaygım olmadığı için, evden 2dk geç çıktığımda işe sadece 2 dk gecikmiş olacağım için(serviste ya da toplu taşımada bu mümkün değil biliyosunuz), hem de akşamları hiç yorgun olmazdım eve giderken, otomatikman mesai süreniz kısalıyor çünkü.

  • megalomaniac  (06.07.19 13:39:47) 
İsyerime çok yakın bir lojmandayim. Daha servis kalkmadan ev kiyafetlerimi giymiş oluyorum. Mümkünse yakın olan.


  • aslagülümseyenbirkediyegüvenme  (06.07.19 13:41:17) 
Yakin olan tabii ki. Hayatini karartmak istiyorsan Anadolu'da oturup Avrupa'ya ise gidip gel.


  • stavro  (06.07.19 14:00:16) 
cogu kişi yakın olan demiş de, işten-eve evden-işe olmayın.
nezih cevre, hayat kalitesini de beraberinde getirir. anadolu yakası bana daha yaşanası geliyor. anadolu da oturup avrupa da calışan cok kişi var. hiçbirinin hayatının karardığını da görmedim. metrobüs vapur baglantısı varsa toplu taşımayla bekleme süreleri de azalıyor. servis de varmış galiba. kapalı otopark, sıfır daire, hemen teslim... iyi şartlar:)

  • maq  (06.07.19 15:32:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.