[]

Suda batmak için

Ciğerleri boşaltıp dalıyorsunuz değil mi?
Ağırlıksiz baska türlü batilmaz heralde.?



 
evet o da bir yere kadar


  • freebird5406_2  (05.07.19 19:44:26) 
evet boşaltıp oturabiliyoruz.


  • diffarentiationation  (05.07.19 19:44:29) 
ayağımıza beton kalıp döküyoruz


  • vladimirdökümov  (05.07.19 19:45:24) 
Hayir boşaltmıyorum. Onu nereden cikardin?


  • stavro  (05.07.19 19:59:00) 
Suya ne kadar dik şekilde dalarsanız o kadar kolay batarsınız. Biraz da kollar ve bacaklardan destek almak lazım tabii.


  • piranase  (05.07.19 20:26:09) 
kafayı aşağı eğiyoruz işte.


  • spirit crusher  (05.07.19 21:59:46) 
ciğerleri boşaltıp dalarsan 2 saniye sonra huahh hufhh huffhh boğuluyodum amk diye geri çıkarsın.

kast ettiğin denizde yüzerken serbest bir şekilde dibe dalmaksa tam tersine ciğerleri iyice hava doldurup öyle dalıyoruz. vücudu aşağı doğru dikince zaten bir miktar iniyorsun. kıpırdamazsan su seni geri çıkarır. o yüzden el ve ayaklarla kendini dibe doğru iterek ilerliyorsun.
  • kibritsuyu  (05.07.19 23:49:57) 
Yıllar sonra bana dalmayı eşim öğretti, eskiden bırak dalmayı doğru düzgün yüzemezdim bile, dalmanın 1. kuralı ciğerlerdeki nefesi boşaltmak değil dalış açısı, eğer ciğerlerini boşaltırsan bir kaç saniyede boğulursun zaten. Vücudun dik ve başın yere bakacak şekilde suya atlayıp ayakları yukarı pozisyona getireceksin tıpkı takla atıyormuş gibi, sonra da aşağı doğru kulaç atmaya başlayacaksın, kulaç atıp aşağı doğru hareket etmezsen direk vücut istemsiz bir şekilde yatay pozisyona geçmeye çalışıyor çünkü vücudundaki havadan dolayı su seni yukarı kaldırmak istiyor. Bu yüzden aşağı kulaç önemli ve vücudunu ok gibi yapman lazım istediğin derinliğe indikten sonra da kulaç atarken el ayasını yukarı gelecek şekilde açıp atarsan hem ileri doğru hareket eder hem de yukarı doğru kürek gibi elini kullandığından dipte kalmayı başarırsın.

Doğru anlattım mı bilmiyorum ama ben böyle öğrendim ve bu şekilde dalıp bir süre su altında kalıp ileri hareket edebiliyorum ama hala 3 - 4 metreden fazla gidemiyorum yani istesem de istemesem de su yüzeyinde buluyorum kendimi. Bunun nedeni de muhtemelen çok sık yüzmediğim için kol kaslarımın zayıf omuzlarımın dar olması kürek görevi görmesi gereken kollar bu iş için ideal boyutta ve güçte değiller.
  • solo  (06.07.19 00:18:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.