[]

düğün istemeyip evlenenler nasıl evleniyor?

dövmeli ve evden kopmuş olanlar değil de normal tipler olarak merak ediyorum.

bir çözümü var mı bu işin?


 
belediyede nikah. yine davet ediliyor insanlar, taki falan da takiliyo mis.


  • aydonno  (05.07.19 19:20:14) 
basit bir nikah yapılıyor. kadın isterse gelinlik giyiyor. nikahı kokteyl tarzında yapmak ya da nikah sonrası yemek yemek opsiyonel. isteğinizi düzgün ifade ettiğiniz sürece de kimse size "düğün" diye baskı yapamaz. aileler de bir şekilde kabulleniyor. böylesi çok daha ekonomik ve rahat açıkçası.
evlenmek, evlilik başvurusu, nikah memuru ve iki şahit dışında bir şey gerektirmeyen bir işlem. insanlar çok abartıyor.

  • new cosmos  (05.07.19 19:21:13) 
Belediyede nikah + o akşam arkadaşlarla parti + ertesi gün küçük ailelerle yemek. Çok keyifli oldu bizim için.


  • fotrsapka  (05.07.19 19:24:15 ~ 19:24:31) 
Çok güzel sahil kenarı şehir dışlarında mekanlar var 3 saatlik kiralayın 30 kişi falan çağırın yemek yeyin fotoğraflar çektirin bitsin gitsin


  • avatar is back  (05.07.19 19:25:50) 
belediyenin nikah salonunda nikah ve bahcesinde de kokteyl yaptik, her sey cok istedigimiz gibi oldu kimseye de cile olmadi. sacma sapan milyar liralik dugun masrafini aradan cikarip hepsini balayinda gonlumuzce ezdik :)


  • in vino veritas  (05.07.19 19:38:01) 
Belediye salonunda nikah evde yemek


  • all girls dream  (05.07.19 19:43:38) 
kadın tarafının düğün istemediğinden emin ol önce. bir arkadaşımın müstakbel eşi, henüs müstakbel iken "düğün ne ya ıyy köylü gibi" vb diyordu. düğüne altın varaklı padişah tahtında omuzlarda çıktılar yine aynı kız yüzünden.


  • Tears of Devil  (05.07.19 22:24:10) 
biz bursa nilufer belediyesi'nde bir nikah yaptik, insanlar takilarini taktilar. aksaminda da yakin arkadaslarimizla (40 kisi filan) yemek alkol takildik. sahane oldu. aileler de hic karismadi, cok guzel atlattik :)


  • tannen  (05.07.19 22:26:16 ~ 22:26:32) 
Biz benim annemin zoru ile kına yapıyoruz. Sonra sadece nikah.


  • elorelia  (06.07.19 08:29:02) 
Köylü olmamak. Öyle nikah sonrası yemek yemeler gördüm ki köylü aileler yüzünden yine düğüne evrilmiş.

Not: sadecenikahspor
  • ruhen hastayim ben  (06.07.19 10:34:51) 
Nikahi basip geciyorlar. Bircok arkadasim oyle yapti. Ekomonomisi cok iyi olmayanlar ozellikle.


  • stavro  (06.07.19 11:32:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.