[]

Ailem fakir ve bursa çok ihtiyacım var

Herkese merhabalar öncelikle. Öncelikle kendimi tanıtmama izin verin ben hacettepe üniversitesi öğrencisiyim. Bu yaz 1. sınıfı bitirip 2'ye geçtim. Babam işçi ve asgari ücret aldığı için para gönderemiyor ve ben de okul ve yurt harçlığımı çıkarabilmek için yazları çalışıyorum artı olarak okul dönemi part time bir işte çalışıyorum. Kyk kredisi ya da bursu almıyorum. Herkes tatil yaparken çalışmak zor gelse de alıştım sayılır. Burs arama sürecindeyim eğer bulursam benim için çok çok iyi olacak ve gerçekten minnettar olacağım. Tüm yıl sürecek bir burs arama sürecinde değilim sadece ekim-haziran arası sürecek bir burs olsa dahi bana yeter. Kendime bir sözüm var eğer bu bursu bulursam aynı şekilde mesleğimi elime aldıktan sonra 3 ya da 5 öğrencinin tüm lisans hayatı boyunca bursunu vereceğim bunu ciddi manada kafama koydum. Sizden isteğim eğeretrafınızda ya da sizden hali vakti yerinde olup bir öğrenciye burs vermek isteyen olursa ya da bir kürüm vs. her türlü şeye açığım. Bu bursa gerçekten ihtiyacım var şimdiden hepinize teşekkür ediyorum. Yardım edebilecek ya da buna dolaylı yoldan katkı sunabilecek herkese teşekkür ediyorum. Yardım edemiyeceklere de yazımı okudukları için teşekkür ediyorum.




 
hem yazlari hem de dönem icinde calisiyorsan paraya neden ihtiyacin var ki?


  • black fridayde bos kutuya talim eden adam  (05.07.19 16:04:52) 
Kendine şöyle bir söz ver: Devletten aylık 500 lira kredi alıp, iş güç sahibi olduğumda başkalarına da verebilmesi için geri ödeyeceğim.


  • ekrem abiniz  (05.07.19 16:06:47) 
Sana destek olacak hiçbir akraban ya da yakının yok mu? Akraba olur, arkadaş olur, komşu olur..

Devlet öğrencilere kütüphanede çalışma imkanı tanıyor. Aylık 2000 kadar falan kazanıyorsun. Bunu araştırdın mı?

Bir de fakirim para lazım diyerek değil de durumunu belgelerle ispatlayarak yardım istemelisin.
  • gölgede aynı  (05.07.19 16:13:17) 
bu arada herkes tatil yaparken ben calisiyorum cok gereksiz bir serzenis.

tatil durumunuz varsa yapilir zaten. yoksa isterseniz yapin yine. altindan kalkamazsiniz.

ben parasizliktan anami babami göremedim cok uzun bir süre.
  • black fridayde bos kutuya talim eden adam  (05.07.19 16:14:03 ~ 16:15:12) 
black fridayde bos kutuya talim eden adam
Aileden destek olmayınca ve yurt + okul giderleri işin içine girince yetmiyor hocam.

  • hannibal094  (05.07.19 16:17:00) 
del piero10

Hocam ben de isterim hiç yardıma ihtiyaç olmadan okuyabilmek ama olmuyor maalesef burada gerçekten hali vakti yerinde olup bir öğrenciye burs vermek isteyenlere sesleniyorum zaten olmazsa da sizin canınız sağ olsun ne diyebilirim ki.
  • hannibal094  (05.07.19 16:20:47) 
tanıdıklarından iste. onlar senin zor durumda olduğunu görüp kesin verirler sana para.

Bir de şu sitede böyle duyurular açmak yasaklansın.
  • gölgede aynı  (05.07.19 16:23:34) 
Kyk kredisine başvursanız ya. Belki burs da cikar ailemin durumu iyi değil diyorsunuz. Ayrıca emin olun geri ödemesi üç beş öğrenciye burs vermekten daha ucuza gelir.


  • cizgilerebasancocuk  (05.07.19 16:31:36) 
bazı ilçelerdeki kaymakamlıklar burs verebiliyor. en azından başvurup şansınızı deneyebilirsiniz.


  • debian  (05.07.19 17:07:49) 
ben de aynı okuldayım. okulun yurdu çıkmadı mı? 317 liraydı galiba. 500 lira kredi okul ve yemek giderlerini karşılar. part time çalışıyorsan 1000 lira falan geçer diye tahmin ediyorum. bu arada okulun yemekhanesinde doyabiliyor musun? geçen gün 2 kaşık çorba koydular kavga edecektim.

dönem başında kesinlikle kyk'ya başvur derim. burs çıkma ihtimali gerçekten yüksek. başvurmadıysan boş geçme. onun dışında birçok burs imkanı dönem başında maalesef.
  • hknty  (05.07.19 17:36:02) 
hemen yalan söyleniyormuş muamelesi yapacağınıza bildiğiniz bir yer varsa söylersiniz belgeleriyle başvurur. insanları aşağılamaya ne meraklısınız.


  • cilekesgargi  (05.07.19 17:57:02) 
Türgev, Sabancı Bursu, Koç Bursu bunları araştırmanı öneririm. Okul aracılığıyla veriyor olabilirler.


  • damba  (05.07.19 18:10:24) 
Kyk kredisi +1


  • Melange  (05.07.19 22:07:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.