[]

Topun ele dik gelmesi vakası

Merhaba,

Basketbol ya da voleybol gibi el ile top teması olan sporları hobi ya da profesyonel olarak icra eden duyurudaşlara soruyorum.

Şu topun parmağa dik gelme olayı sonrası parmağınız ne kadar sürede sorunsuz şişikliği inmiş halde eski haline geldi ?

Artık yavaştan benim durumda bir anormallik olduğunu düşünmeye başladım. Şişliğin inmesi çok uzun süredir geçmedi. Fonksiyonda bir sorun yok ama şişliğin inmesi uzun mu sürüyor?

Basketbol topu yüzük parmağıma dik gelmişti parmağımın ucundaki ilk eklem yerindeki şişlik gerçekten uzun zamandır düzelmedi azaldı ama düzelmedi.

 
basket oynarken 7-8 parmağıma bu şekilde geldi. 2 ayda acı ve morarma gitti ama şişliğin tamamen gitmesi çok daha uzun sürüyor.


  • sttc  (05.07.19 13:10:53) 
Serçe parmağıma geldi. Ağrıdı falan. Önemsemedim. 2 hafta sonra geçmedi diye gittim sonuç kırık.
Bence gidin bir film çekilmesi iyidir.
Ortopedi. Acil değil.
  • Trene çelme atan adam  (05.07.19 14:49:59) 
Bir dahaki sefere ele dik geldiğinde o elinizi hemen yumruk yaparak 5-10 dakika sıkın. Çok sert gelmemişse bu sayede şişmiyor.


  • filipis  (05.07.19 22:40:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.