[]

köpekler hakkında soru

kendimi bildim bileli köpekleri çok ama çok seviyorum. onların gözlerine bakınca merhameti, saflığı görüyorum. sokakta falan sevdiğim çok köpek var ama bu yetmiyor artık bana. daha çok sevmek, sahip çıkmak istiyorum. özellikle sokakta sevip gittikten sonra arkamda baka kalması çok zoruma gidiyor.

profesyonel anlamda barınaktan ya da sokaktan alıp bakmak istiyorum ama ev kalabalık. ne o rahat eder ne biz. 4. kat ve bahçe falan da yok. ben bu hasretimi nasıl giderebilirim sizce? sırf bu muhabbet yüzünden köye taşınmayı düşündüm ya. evde beslemek harici birşey yapamaz mıyım?


 
bulundugunuz sehirde barinak varsa orda gonullu calismalara katilabilirsiniz.


  • pide  (05.07.19 07:58:34) 
evde neden beslemek istemiyorsunuz? köpekler artık bahçeden ziyade ev içinde insanlarla birlikte olmak istiyor. her gün ihtiyacı olan egzersizi yaptırırsanız evde hiçbir sorun yaşamaz. o kadar egzersiz yaptırmaya vaktim yok derseniz de yaşlı bir köpek sahiplenebilirsiniz. instagramdaki şu hesabı inceleleyin igtv üzerinden köpek sahiplenmek isteyenlere nasıl bir köpek tercih etmeleri hakkında güzel bilgiler veriyor.
instagram.com

  • elphantgun  (05.07.19 09:51:18) 
Bazı barınaklarda uzun uzun köpeklerle ilgilenme imkanı sağlıyorlar diye biliyorum. Günde birkaç saat vakit geçirebilirsiniz belki böyle.

Biz de geçen sene bu zamanlarda köpeğimizi kaybettik. Hem onu hem bir köpekle uzun uzun vakit geçirmeyi çok özledim ben de. Henüz denemeye cesaret edemedim ama barınak fikri mantıklı geliyor bana.
  • ms brownstone  (05.07.19 10:07:39) 
Mobilde editleyemedim ama geçici yuva yazmayı unutmuşum. Biz köpeğimizin vefatından sonra iki köpeğe geçici yıva olduk. Onun acısını da biraz hafifletti başka köpeklerle de içli dışlı olabilmek. Hem evde köpek bakımının bir önizlemesi için hem de ihtiyacı olan bir canlıya yuvanızı kısa süreliğine açıp onunla doya doya vakit geçirmek için en iyi yol bence.


  • ms brownstone  (05.07.19 10:10:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.