[]

Bu boya ile küvet boyanır mı?

m.n11.com

Daha önce sprey ile boyadım. Çıktı. Araba boyası çıkmaz diyorum.
Önce zımpara yapıcam sonra fırça ile süreceğim.

 
yeni boyalar çıktı hybrid akrilik boya. bununla fayans küvet dolap her şey boyuyorlar. yapanlar düzgün sürülür ve cilalanırsa çıkmıyor diyor. bira araştır istersen.


  • elphantgun  (04.07.19 23:55:57) 
Baktım şimdi her şey var küvet yok. Direkt su ile muhatap olduğundan sorun yaşıyorum. Kiracıyım, Bi kere boyayayım artık bir daha çıkmasın.


  • ykyt  (04.07.19 23:58:48) 
cift komponentli kuvet boyalari olmasi lazim. emaye spreylerle buzdolabi boyadim ama kuvet nasil olur bilemiyorum. iki komponentli epoksi boyalar isinizi gorur gibi. suya karsi korumali oluyor.


  • tanaka  (05.07.19 07:45:12) 
yat malzemeleri satan yerler ile konuşsan bence doğru doğru yönde gitmiş olursun diye düşünüyorum. Sonuç olarak tekneler uzun süre su içinde kalıyor ve içinde kaldıkları su tuzlu su. oldukça yıpratıcı bir ortam.

tekneleri boyamak için farklı farklı boyalar var. zehirli boya denilen bir tür var. astar boya var. son kat boya var. var oğlu var. bunlardan birisi kuvet için uygun olabilir. bu malzemeleri satan kişiler daha çok bilgi sahibidir diye düşünüyorum.

normal boya kullanmak yerine epoksi boya kullanabilirsiniz. yat malzemeleri satan yerler ile bir konuşun derim.
  • draconas  (05.07.19 08:15:46) 
Emaye olmaz, bekar evimde boyadım, bir kaç ay sonra çıktı. Yüksek reçine oranlı yol çizgi boyası denedim, o bile çıktı. düşün üstünden dünya trafik geçiyor bir şey olmuyor, küvette dayanamadı.

Ömürlük çözüm istersen epoksi yapman gerekiyor. onu da uygulaması bir acemi için oldukça zor.
  • kimlanbu  (05.07.19 11:42:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.