[]

bu hesaba erişim kapatılmış

merhaba,

yaklaşık 3.5 sene sonra bu yıl şubat ayında yazar olduğum ekşi sözlük hesabım uçuruldu. herhangi bir kötü, hakaret içeren mesaj veya içerik paylaşmadım. sabah itibariyle de sözlük hesabım aktifti. ancak öğle saatlerine doğru bir anda bu durumla karşılaştım. lütfen bir moderatör veya bilgisi olan arkadaşlar bana konuyla ilgili yardımcı olabilir mi? moderasyon tarihçem aşağıdaki gibidir.

19.02.2016 06:15 [not] 90 gün içinde giriş yapmadığından hesabı otomatik deaktive edildi
04.05.2017 06:23 [not] 90 gün içinde giriş yapmadığından hesabı otomatik deaktive edildi
16.09.2017 06:15 [not] 90 gün içinde giriş yapmadığından hesabı otomatik deaktive edildi
16.02.2019 03:53 [-çaylak] algoritma onayı
04.07.2019 11:36 [uçur] çöp entry profili

 
Selamlar. Modlog zaten aşağı yukarı açıklamış durumu. Herhangi bir kötü, hakaret içeren mesaj veya içerik paylaşmamış olmanız ile "çöp entry profili" çok farklı şeyler. Zaten hakaret içeren entry'niz olsa "gg" sebebiyle uçardınız.

Çöp entry profili kabaca şöyle; bilgi vermeyen, katkı sunmayan, boş içeriklerin ağırlıklı olduğu entry profilidir. Tahmin ediyorum bolca anket entry'si de vardır.

"Benim entry'lerim öyle değildi" diyorsanız sözlüğün iletişim ara biriminden yazıp dönüş bekleyebilirsiniz. Eğer sizi haklı bulurlarsa hesabınızı canlandırırlar. Sizi haklı bulmazlarsa cevap dahi vermezler yalnız, onu da göz önünde bulundurun.
  • gonion  (04.07.19 19:33:32) 
biri sana kafayı takmış
sözlüğün %90’ı zaten çöp profil
onun için kılıfına uydurmuşlar
boşuna canını sıkma bence
  • otopsicocugu  (04.07.19 23:57:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.