[]

Motor becerilerimde bi sorun mu var?

son 1 aydır klavye ile yazı yazarken aşağıdaki gibi şeyler yaşıyorum. (15 yılı geçkin süredir yüksek hızda klavye kullanıyorum notunu da düşmek isterim. ve ilk kez yaşıyorum böyle bir şeyi)

whatsapp veya başka bir uygulama ile arkadaşlarla yazışırken;
"merhaba hikmet. bugün nasılsın. iyiyim ben de teşekkürler"

yazacağım diyelim.
onu şu şekilde yazıyorum;

"m erhaba hikmet. bugün na asılsın. iyiyim b en de teşekkürler."

kelimelerin başlangıcında fazladan boşluklar koyuyorum. çoğu kez yazıp gönderene kadar farketmiyorum bile bu durumu.

baya rahatsız edici bir hale gelmeye başladı hatta.
motor becerilerimle ilgili bir sorun vs. olabilri mi? veya ne olabilir?

 
Tam uymuyor ama disleksi diye araştır. Nörolojiye gidebilirsin.
Yorgunluk/stres kaynaklı da olur böyle şeyler.

  • Trene çelme atan adam  (04.07.19 15:53:59) 
Korkacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Bende de dönem dönem oluyor böyle şeyler. Hatta ben üniversitede kalemle yazarken de yaşıyordum bunun benzerini. düşündüğüm şeyi yazarken kelimelerin başı sonu birbirine giriyordu. Elleriniz beyninizin hızına yetişemiyor gibi düşünebilirsiniz.

Daha sakin yazmak ve biraz dinlenmek iyi gelebilir.
  • elladan  (04.07.19 18:44:30 ~ 18:44:41) 
telefonun klavyesinden kaynaklı olabilir mi acaba? bende de oluyor son zamanlarda ama kendimden hiç şüphelenmedim. boşluğu kendim koymuyorum çünkü, parmağını kaldırmadan yazma özelliği arada devreye girince öyle oluyor.


  • evanka  (04.07.19 21:23:57) 
telefondan kaynaklı bir sorun bu, siz de bir sıkıntı yok.


  • awareim  (05.07.19 15:21:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.