[]

NBA sevenlere bir soru

Elinizde avaraj-zayıf bir Euroleague takımı var ve NBA'den bir oyuncu getirme hakkına sahipsiniz. Sizce hangi oyuncu tek başına sırtlayıp kupayı en kolay şekilde kazandırır? Kimi isterdiniz?




 
Fiziksel anomali sebebiyle lebron. Bug’ı gibi.


  • the real brad pitt  (04.07.19 13:19:28) 
1-Lebron James
2-Sağlıklı bir Durant (Ama artık eskisi gibi olmayacak ne yazık ki)
3-Kawhi Leonard
4-Stephen Curry
5-James Harden

4 ve 5'i pek sevmiyorum. Hele 5. Ama bunlardan herhangi biri dediğinizi kolayca yapar bence.
  • windowsguvenlikduvari  (04.07.19 13:26:08 ~ 13:28:48) 
hiçbir oyuncunun zayıf bir takımı eurolig şampiyonu yapacağına ihtimal vermiyorum.
ancak bir isim vermek gerekiyorsa lebron ve curry avrupanın bug'ı olur. lebron fizik olarak çok üstün. avrupada bütün pozisyonlarda oynar.

curry ise nba'de bile çizginin 1 metre gerisinden şut atıyor. yani 8.5 metreden savunma başlaması demek olur ki bütün savunma düzenini bozar avrupa takımlarının.

bkz: atina 2004'te arjantinin abd'yi çekirdek gibi çitlemesi.

edit: KD sakat olduğu için yazmadım. Bu manyağı da ekleyelim listeye.
  • teritori  (04.07.19 13:34:31 ~ 13:54:16) 
Lebron'un zayıf bir NBA takımını 2018'de tek başına finale çıkarttığını düşünürsek çok daha kolay bir lig olan Euroleague'de de zayıf bir takımı tek başına şampiyon yapacağını söylemek saçma olmaz. Ayrıca Kawhi, KD ve Curry ikili sıkıştırma geldiğinde her zaman doğru oyuncuyu bulamayabiliyorken Lebron hemen her zaman topu boş oyuncuya atabiliyor bu yüzden onu durdurabileceklerini düşünmüyorum.


  • sys coyg  (04.07.19 13:45:56) 
gönül curry dese de harden veya westbrook daha kolay yapar gibi. Sağlıklı KD bilinen Lebron veya diğer yazılanlar da yapar elbette de ne biliyim westbrook ile maç başı 40 serbest atış falan olur heralde ya da Harden'ı kim nasıl tutsun.


  • tsubasa  (04.07.19 13:51:02 ~ 13:52:44) 
böyle duyurulari cok seviyorum.

hayaller filan kuruyorum, lebron gelse cidden bug olur ligde. nba deki cogu star aslinda böyle. ama lebron cidden en dandik takima getirir sampiyonlugu.
  • black fridayde bos kutuya talim eden adam  (04.07.19 14:13:42) 
Larkin'in şu lakerstan Beşiktaş a sonra Galatasaray a giden güney Amerikalı oyuncunun domine ettiği lige NBA'den 3. Yedek olmayan kimi getirsen Avrupa'nın herhangi bir takımında inanılmaz fark yaratirsin. Hele Avrupa'da adam gibi oyun kurucu yokken. Zaten doncic örneğinde de gördük. Doncic Galatasaray a gelse final four oynar Galatasaray. Yani Avrupa'yı çok da buyutmemek lazım. Aşağılara yazarken adını hatırladım. Juan Carlos Arroyo idi galiba Lakers Beşiktaş Galatasaray yapan.

Ki lokavt süresince Beşiktaş'a gelen eleman da maç baş 50 sayı ortalaması ile oynadı tr liginde. Kısacası kimi getirsen final four görürsün. Benchteki 3. Sub lar dışında
  • westblack  (04.07.19 14:20:30) 
Genç avrupalı oyuncuları isterim. Giannis, jokic, doncic, porzingis hatta schroeder bile 10 senede en az 8 kere şampiyon yapmaya yeter.


  • '  (04.07.19 14:49:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.