[]

tunç soyer hakkında ne düşünüyorsunuz?

hiç tanımadığımdan soruyorum. izmir'i daha iyi bir hale getirecek, bir sonraki seçimlerde insanların gönül rahatlığıyla oyunu verebileceği biri mi?




 
yarı seferihisarlı olarak kendisini seferihisar belediye başkanlığı yaptığı dönemden tanırım. izmir için daha iyi bir aday olamazdı.


  • mutantking  (04.07.19 13:27:31) 
ilk gözlemim, yıllardır mayın tarlası gibi olan izmirin pek de merkezi sayılmayacak yerinde olan yolları çoktan yapmaya başlayıp bitiriyor. sırada alsancak ara sokakları falan var.

bir de indirimler yaptı tabi.
  • garavel  (04.07.19 13:28:51) 
nazik,iş bilen bir adamdır.daha önce görüşmüştük telefonda seferihisar belediye başkanı iken.gerçekten de daha iyi olamazdı.


  • natallica  (04.07.19 14:04:19) 
bunu söyleyebilmek için çok erken, umarım güzel olur en azından bu sefer umudumuz var.


  • ilkot  (04.07.19 14:07:30) 
@garavel +1 bazı ara sokak ve caddelerde asfaltlama yapılmaya başlanmış. umarım bütün yollar düzeltilir. çünkü yollar tarla gibi.


  • draconas  (04.07.19 14:07:48) 
Çok fazla fark yaratacağını düşünmemek Levent birlikte trafik, park, izban, iyice artan ulaşım yükü gibi konulara el atması gerek. En azından öğrenciler için. 1.8 basmak yerine 1.25 vs basıp aktarmalar da 15-25 kuruş basilsa öğrenciler için daha adaletli bir seçenek olur. Zaten bitik durumdayiz


  • westblack  (04.07.19 14:23:04) 
Tramway yazacaktim Levent yapmış telefon. Kusura bakmayin


  • westblack  (04.07.19 14:40:34) 
Öğrenci dostu değil. Hiçbir kolaylık saglamadigi gibi yaz dönemi bazı otobüs hatlarının iptal edilmesini normal karşılıyor sanırım. Bir uçtan diğer uca gitmek tam bir cehennem oldu iyice. Ayrıca ekstra bi indirim falan da yok.


  • superfluid  (04.07.19 15:44:29) 
Karısının adından dolayı uzaylı olduğunu düşünüyorum. (bkz: neptün soyer)


  • ground  (04.07.19 16:57:12) 
azizden her türlü iyi aziz eski kafa siyasetçi. tunç daha genç daha atik gibi bakalım görücez ne yapacak. izmirin şu an en büyük sıkıntısı trafik ve ulaşım.


  • mikahakkinen  (04.07.19 17:16:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.