[]

Munzur Festivali 2019

Hiç cevap almadığım için tekrar paylaşıyorum kusura bakmayın, umarım bilen biri denk gelir ve cevaplamak ister..
merhabalar, bu yıl epeyden beri merak ettiğimiz munzur festivaline gitmeye karar verdik. hatta açıklanan tarihlere göre(26-28 temmuz) uçak biletlerimizi bile aldık. Öncelikle bilgi alabileceğimiz pek biyer bulamadık, belediyeyi aradık, "biz encümenden geçirdik, valilik henüz onaylamadı, kesin bişey söyleyemeyiz" dediler. geçen iki senede de iptal edilmiş zaten.
daha önceki senelerde giden arkadaşlarımızdan kamp yapıldığını duyup ona göre plan yapmıştık, ama belediyeden festival için bi kamp alanı olmayacağını söylendi.
bu konularda bilgisi haberi olan var mıdır, kamp olmazsa pansiyon gibi biyerde de kalabiliriz ama festivalin iptali halinde şu dönem napılabilir? yani yine gidip bi gezsek mi yoksa biletleri iptal mi etsek bilemedik. zaten daha kesin bişey yok, umarım bu sene yapılabilir festival. önerilerinize açığım :)iyi günler dilerim.

 
Bir kaç yıldır güvenlik gerekçesiyle yapılmıyor diye biliyorum festival. Umarım bu yıl yapılır. Festival olmasa da gidin derim inanın gittiginize pişman olmayacaksınız. Doğa, ortam ve insani harikadır. Evet kamp yapabilirsiniz. Kamp alanı tam olarak belirlenen bir yer yok.
Zaten bir kaç gün kalırsınız büyük ihtimal o da tunceli'yi gezmek için ideal civar ilçelerine de geçersiniz zira görmeden donmeyin.
Gitmiş kendi bir de Erzincan turu yapın tabii yakındır. Ki zaten Erzincan'a alınıyor genelde Tunceli için uçak bileti Erzincan'da 45-50 dakikaya Tunceli.
Pansiyon ya da otel sorunuza cevap veremedim ama vardır mutlaka hivlc gidip kalmadigim için fikrim de yok. Günübirlik gittim. Ama geleni ve turisti çoktur illa ki yapılmıştır bir şeyler.
  • kirmizipilotkalem  (04.07.19 01:12:46) 
facebook ve instagram’da dersim yaşam, dersim city, dersim yaşam ve insan gibi isimlerde sayfalar var. arada paylaşım yapıyorlar ve yorumlarda vs gençler çok, daha net bilgi alabilirisiniz. bu platformda makara ya da karı kız sorusu yoksa zaten bilgisi olan da yazmaz. ben de gitmeyi çok istiyorum


  • everythingok  (04.07.19 08:11:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.