[]

muazzez ilmiye çığ'ın şu anlattığından bir şey anlayan var mı?

eksisozluk.com

şu soruya verdiği cevaptaki hikayeden bi bok anlamadım. 2-3 defa okudum yine anlamadım olayı. anlayan biri varsa anlatabilir mi? teşekkürler.


 
bence süper bir olay bu anlattığı. türk erkekleri neden daha önce böyle birşey düşünmemiş hayret edici.

Konu şu. Örneğin evli genç bir kadınsın fakat kocana karılık vazifeni yerine getiremiyorsun. Örneğin evi süpürmek.

Evi süpürmek için eve bir eş daha geliyor ve o evi süpürüyor. 3 kişi hayatınıza devam ediyorken. bir şekilde kocandan ayrılma kararı alıp boşanırsan o gelen 3. kişiyide alıp gidebiliyorsun. Konu bu.

ev süpürmek burada mecaz anlamı ile kullanılmıştır.

cinsel münasebet yazsam feministler altlayacak üstüme :D
  • paudi  (03.07.19 21:04:45 ~ 21:41:11) 
sümerlerde 2. karı, 3. karı vs yokmuş işte. erkekler sadece karısı elden ayaktan düşerse yine karısının rızasıyla başka kadınla beraber olabiliyormuş. hatta o kadını da karısı getiriyormuş.


  • sir gawain  (03.07.19 21:11:56) 
teyze sümerlerle bozmuş. 10 fizikçi 10 bin sümerologu yok eder.

faydasız ilim beterdir azizim.
  • bonanza  (03.07.19 21:20:59 ~ 21:21:18) 
pühh kadınlık görevinden ev süpürmeyi anlayanları da gördük. hahahah güleyim mi ağlayayım mı..


@saurid yani diyor ki; kadın herhangi bi sebepten (hastalık vs) eşiyle cinsel birliktelikte bulunamıyorsa birini alabiliyor ancak sadece eşine bir kadın olarak değil; kendisine de kardeş yani bir nevi kadının kendisini tamamlayıcı bir görevle alıyor. boşanırsak birlikte gideriz demesinin sebebi de o.

ayrıca yine kadının rızasıyla olabiliyor.
  • jimjim  (03.07.19 21:26:45 ~ 21:27:24) 
yine türk erkekleri düşünememiş diyen arkadaşa medeni kanuna bir bakabilir.
zaten türk erkekleri kadar türk kadınları da düşünmüş; bir erkeğin erkeklik görevini (sevişmek) ya da bir kadının kadınlık görevini (sevişmek) yerine getirememesi boşanmak için geçerli bir sebep.

  • jimjim  (03.07.19 21:29:41) 
sümerler süpürsün seni inşallah.
hahhahah :D


xportant+1
  • rewlack  (03.07.19 21:35:21) 
gelen 2. kadin kole mi gel denilince gelicek kadin ayrilmak istediginde gidecek? asiri sacma


  • xvyz  (03.07.19 22:47:00) 
kadın terkedilmemek için yanına yancı alıyor işte. erkek için hava hoş, ona farketmez her iki türlü de. kadın pragmatik düşünmüş.


  • ben de hayal kurmak istiyorum  (04.07.19 09:03:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.