[]

Açık Öğretim Lisesi Okul Puanı

Ablam 2004-2005 döneminde açık öğretim lisesinden mezun oldu.
bu sene öss'ye girecek. okul puanını nerden öğrenebiliriz.



 
bildiklerimi yazıyorum sadece yanlış anlaşılmasın..

açık öğretim lisesinden mezun olan öğrencilerin ortaöğretim puanları gerçekten iyi oluyor eski sisteme göre bir yakınıma 77-78 puan getirisi olmuştu fakat şimdi en yüksek orta öğretim puanı 75 olduğundan dolayı tahminim 73 gibi bir puan gelmesi muhtemeldir.
  • emresimsek  (07.04.10 12:18:24) 
ben bu soruyu öss'ye girene kadar merak etmiştim. halk eğitimdeki görevlilere sormuştum, hesaplamak zor gelmişti onlara da. geçiştirmişlerdi. daha önceden öss'ye girdiyse eğer oradaki puana göre aşağı yukarı bir şey tahmin edebilir.


  • relief  (07.04.10 13:06:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.