[]

Ex ex

Eski kız arkadaş, annem, mail üzerinden iletişim üçgeni var. Annem üzerinden ara sıra sorduğunu biliyordum, annesi kanser olmuş, geçmiş olsun mesajı attım şimdilik oradan ara ara görüşmelerimiz oluyor, bu görüşmeler doğrultusunda 2-3 kez annesiyle tanışıp görüşme fırsatı buldum. Annelerin kaynaaşması ve eski anıların konuşulması şeklinde geçti ama iki tarafta telefon muhabbetini açmadı. askerlik sürecinde annemi falan yalnız bırakmamış, hatta gelmeyi bile düşünmüş. Şimdi ara ara konuşuyoruz yine.

Bundan sonrası için kafam karışık açıkcası. Temkinli ilerliyorum. Ama bi yandan da iletişim çağında daha kolay iletişim sağlanmalı.

Lütfen yapıcı fikir verecekler yazarsa sevinirim, boşver kız mınyok gbi şeyler direk geçebilir :)

 
anlamadim, eski kiz arkadasla aile birlesimi mi yapacaksiniz?


  • black fridayde bos kutuya talim eden adam  (03.07.19 13:47:15) 
ayrılık sebebinizi ve o günleri düşünün önce. eğer hayati konular değilse, aşılabileceğini düşünüyorsanız ve en önemlisi tabi hala seviyorsanız ileri doğru adım atabilirsiniz. karşı taraf bunu yapmış bence zaten. daha ileri adım atmayacak olsa veya istemese daha net keserdi iletişimi.


  • carabelli  (03.07.19 13:48:29) 
bunu önceden sormamış mıydın?


  • sutlu nescafe  (03.07.19 13:48:35) 
exten next, eski kaşardan tost olmaz demiş atalarımız


  • vladimirdökümov  (03.07.19 13:52:27) 
Yapıcı fikirler yazsın demişsin ama yazmadan edemedim.

İlla arada bir şey olması mı gerekiyor? Sen askerdeyken o -tanıdığı için- anneni aramış, mail atmış, konuşmuş. Sen de onun annesi hasta olunca mesaj atmışsın, insan gibi "geçmiş olsun" demişsin.

Kafanı karıştıracak kısım neresi onu anlamıyorum? İnsan arkadaşının annesine "geçmiş olsun" demez mi? Askere giden arkadaşının annesine "sağ salim döner inşallah" demez mi?

İlla sevgili mi olmak gerekiyor bunları yapmak için?
  • ucanokuz  (03.07.19 13:53:46) 
hocam senin ex, sana yeniden yürümek için anneni kullanıyor. Eğer bir şeyler yaşamak istiyorsan yürü, istemiyorsan da açık açık konuş. De ki "siz görüşün, ben de annenle görüşeyim ama benden sana ne köy olur ne kasaba"

taktik maktik yok, bambambam
  • lcha  (03.07.19 13:54:43) 
@czn

ya ilgincli olsun dedim.

yürü o zaman sende adini koymadan. ne olacak anlasamazsaniz "ya bak aysecigim aramizda kalsin ama ben galiba merveden hoslaniyom yaa" dersin :)
  • black fridayde bos kutuya talim eden adam  (03.07.19 14:21:19 ~ 14:21:34) 
bir kere sanırım sözlükte okumuştum "eski sevgiliyle yeniden bir araya gelmek okuduğunuz bir kitabı yeniden okumak gibidir. 2.okuyuşta farklı tatlar alırsınız ama kitabın sonu yine aynıdır."

böyle işte.
  • tok oldugumuz halde yaftalar yiyoruz  (03.07.19 14:21:34) 
kanka bundan sonrası sadece fakbadilik olur başka bi şey olmaz. arada takılırsın, yoklukta kalmamış olursun, onun için de değişiklik olur. ama kırmızı çizgini çez tabi aile maile olmasın ikinizin arasında..


  • '  (03.07.19 16:26:24) 
Valla tam ne oluruz bilmiyorum ama iki tarafında bağlantıyı koparmak istemediği açık. Telefon muhabbetine geçip, tepkiye bakacağım


  • czn  (04.07.19 00:57:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.