[]

Yakın arkadaşınızın sevgilisi sizden yaşça küçük olursa

Bunu sorun yapar mısınız?

Yeni bir ilişkim var. Ben 22'yim, o 29. Bizim açımızdan bir sorun yok, onun daha önce 22-23 yaşında başka sevgilisi olduğunu da biliyorum. Benim endişem arkadaşlarının bana bakış açısı.

Arkadaşlarıyla bir araya geldiğimizde gergin hissediyorum hep sanki beni ciddiye almayacaklarmış gibi yaşımdan dolayı çünkü onların (ve sevgililerinin de) yaşları genelde 30+. Ortak konuşacağımız pek bir konu yok. Sürekli kendimi, aklımın ne kadar başımda olduğunu kanıtlamak zorundaymışım gibi hissediyorum.

Yersiz mi bu gerginliğim? Sizin yakın arkadaşınızın sevgilisi sizden 9-10 yaş küçük olsa çok önemser misiniz bu durumu? Sohbete vs. katar mısınız?

 
sohbete katacak kişi senin erkek arkadaşın. o o ortamda sana nasıl davranırsa arkadaşları da onu izler. benim arkadaşım kendi kız arkadaşını sallamaz davranırsa o ortamda, benim kızı zorla muhabbete dahil etmek gibi bir çabam olmaz.


  • windows95  (02.07.19 23:51:30) 
ben hemen ciddiye almam o yaştaki insanları ama şans da veririm, gözlemlerim.


  • acımasız gerçekler  (03.07.19 00:02:21) 
3.5 yaş farkı var benzer durum için, istemsizce ciddiye alamıyorum. seni çok öne çıkaracak konuşurken dinlenecek biri değilsen sohbete katılman zor olur.


  • avatar is back  (03.07.19 00:07:43) 
Gerginligin yersiz degil. Kendi hayatina bak, son bir senede neler yaşadın. Önündeki insanlar bundan 7-8 tane daha fazla yaşadılar. Dolayisiyla konunun sizin iyi anlasmanizla alakasi yok, yaş farki erkegin gec olgunlasmasiyla falan aciklanacak bir mevzu degil, o nedenle bunlari yasaman gayet normal. Salacaksin, her sey olacagina varacak, dikkat etmekle ancak senden kucukleri kandirabilirsin/ikna edebilirsin vs, buyukleri degil..


  • her giriste sifresini unutan adam  (03.07.19 00:09:59) 
@minik kestane yok yahu niye kenarda oturuyorsun? bir arkadaş daha vardı benzer şey yaşayan arkadaşlar bahsediyordu kız gelip yanımızda çıt çıkarmadan 3-4 saat oturup gidiyordu çocuk gibi diye. benzer duruma düşme de.

ortam full erkekse zaten adapte olman zorlaşır paso futbol siyaset konuşulur. karışık ortamsa sürekli aktif ol gülerek cevapla konu hakkında anlatacak şeyin varsa anlat falan.

bu duruma da düşme ama :D www.ntv.com.tr
  • avatar is back  (03.07.19 00:41:12) 
boş yap olabildiğince onlar da doktora düzeyinde değilse. gözünde büyütme onlar da çok bir şey katabilmiş değillerdir kendilerine. erkekler kendilerinden küçüklere karşı daha makul daha anlayışlı olur.


  • cilekesgargi  (03.07.19 00:48:02) 
Özellikle çift olarak bulunulan bir ortamsa yaşı küçük olan kadın dışlanabiliyor maalesef ama burada seni ortamın içine katma görevi biraz da sevgiline düşüyor.


  • gördüm seni minik  (03.07.19 08:09:04) 
önceki duyuruların ve bu duyurun için ortak yanıt: biraz kendine güven.


  • xvyz  (03.07.19 09:23:32) 
kendin ol, kendine güven. inan ki tek yol bu. bu soruyu sorabildiğine, bunlara takılabildiğine göre ergen veya boş bir insan değilsin bence. o yüzden biraz zaman ver ve girişken ol, muhabbetlere katıl, espriler yap. aptalca espriler olsa da yap, ne olacak ki? sonra gülersin arkasından, sevgilin de güler, ortam gevşer.

30lu yaşlardakiler de atomu parçalamıyor emin ol, 5-6 sene sonra "neleri dert etmişim" diyeceksin.
  • piremses  (03.07.19 09:35:29) 
Yakın arkadaşımın sevgilisi bizlerden yaşça çok küçük olursa bunu sorun eder miyim? Sorun etmek demeyelim de, bu durum pek hoşuma gitmez, ne konuşacağımı bilemem, yaşantılarımız çok farklı. Ve evet, istesem de pek ciddiye alamam. 22 yaşında bir insan ne kadar olgun ne kadar bilgili ne kadar donanımlı olursa olsun benim gözümde daha çocuktur.

Senin bu konuda yapabilecek pek bir şeyin yok açıkçası. Kendin ol +1 Akışına bırak +1
  • i m cool with that  (03.07.19 10:11:08 ~ 10:13:43) 
piremses + 1000.

akıl gerçekten yaşta değil başta. çok takılma ve gerçekten de 30 yaşındaki pek çok insan mal mal etrafta dolaşıyor ya da çok basit işleri çözmekte zorlanabiliyor.

"Ay 22 yaşında insanla konuşacak ne bulabilirim ki?" diyen arkadaşlara akıl fikir diliyorum.

37 yaşındayım, benden yaşça küçük arkadaşlarım da var. Mesela 33 yaşında. Bu arkadaşlarımın 27 ya da 23 yaşında sevgilileri olabiliyor. Kimiyle saatlerce sohbet etmek mümkün, kimisi o kadar dolu oluyor ki keşke daha çok görüşsek de daha çok şey öğrensem diyorum. Bazen de öyle insanlar oluyor ki, 5 dakika bir sohbet sürmeyebiliyor.

Bırakınız 30ları, iş münasabetiyle tanıştığım 40larındaki 50lerindeki insanlar bile boş teneke olabiliyor.

Kendin ol, kendine güven ve akışına bırak. Sevgilin er kişi aşırı mal değilse ve ortama seni düzgünce tanıştırıyorsa, gerisi hiç sorun olmaz.

Yok sevgilin er kişi aşırı malsa; kısa zamanda bu ilişkiye bir son vermenin yoluna bakmak lazım. Zira her ortamda, her türlü sorun yaşayacaksın demektir.

Böyleyken böyle.
  • fever  (03.07.19 11:04:02) 
ortamınıza göre değişir rahat tiplerse aralarına alırlar ve şans verirler.. ama klasik tiplerse biznis men bankacı vs o zaman ciddiye almayabilirler.


  • hakyememyemekyerim  (03.07.19 11:37:49) 
neden sorun yapıyım canım.. benim de o yaşlarda hatta daha küçük sevgililerim oldu 30 üstündeyken. hiç anormal bir durum değil, rahat ol. akıl yaşta değil baştadır+1


  • hocam  (03.07.19 15:15:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.